הפסקת שימוש בזריקות פרגוסטרון ופרסו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת שימוש בזריקות פרגוסטרון ופרסו
    מבולבלת
    24/11/2011

שלום רב
    אני בשבוע 34.5 משבוע 19 עם זריקות פרוגסטרון ובנוסף משבוע 28 עם כדורי פרסואלט עקב צירים מוקדמים . עד הבדיקה האחרונה לפני שבוע צוואר הרחם סגור וארוך .
    זהו הריון שלישי שלי לאחר 2 ניתוחים קיסריים וזה אומר שכרגע אני חייבת לעשות ניתוח קיסרי . בנוסף יש לי סכרת הריון . הרופא שלי אמר שבעקבות שזה ניתוח שלישי וסכרת הריון שבה העובר מתפתח מבחינת הריאות איטי יותר ובעקבות הצירים כדאי שהמשיך את הטיפול עד שבוע 36 כדי שלא יתחילו להתגבר הצירים ותהיי השפעה על הצוואר . האם זה נכון להמשיך את הפרסואלט והזריקות עוד כשבוע שבועיים . מה עושים ? . מצד אחד אני הבנתי שאני אמורה לסיים עם זה השבוע ומצד שני הרופא אומר לי להמשיך עוד שבוע שבועיים האם זה יכול להיות לא טוב מאשר לעזור ? כמו כן בעקבות צירים מוקדמים וסכרת הריון באיזה שבוע ממולץ לבצע את הניתוח ? האם עדיין למרות זאת יש לבצע זאת בשבוע 38 . אשמח לתשובה תודה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דילגו על השאלה אשמח לתשובה ...

מבולבלת
    27/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו