מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד בהריוןאלה30/11/2011
אני בשבוע 30 להריון. לפני כ-3 שבועות החל גרד בכל הגוף (כפות ידיים ורגליים בעיקר בערב). רופא משפחה נתן לי הפניה לבדיקות דם שכללו בדיקת תפקודי כבר ומלחי מרה. בצעתי את הבדיקה לפני כשבוע וחצי. תוצאות תפקודי כבד תקינים אך טרם התקבלו תוצאות של בדיקת מלחי מרה. רופא עור המליץ על שימוש בקרם גוף אשר מקל על הגרד במידה מסויימת.
רציתי לדעת, כמה זמן לוקח עד שמקבלים את התוצאות של בדיקת דם של מלחי מרה? יש לי תור לרופאת מעקב הריון רק בעוד שבוע, האם המצב מחייב להקדים את הביקור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור30/11/2011שלום לך
כל עוד תפקודי הכבד תקינים אפשר לחכות לתוצאות אך כדאי להתחיל בטיפול כנגד הגרד ( אורסליט למשל) . לא פרטת אם גם קיימות תופעות עוריות המתלוות לגרד. ( רצוי גם להבדק על ידי רופא עור) מכל מקום יש להמשיך ולהבדוק תפקודי כבד תקופתית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)