מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי כניסה להריוןמורן30/11/2011
שלום,
אני ובעלי התחלנו לנסות החודש להיכנס להריון שני.
הווסת שלי התחיל ב 16 לחודש ונגמר ב 21 לחודש ואורך המחזור שלי הוא 31 יום. התחלנו לקיים יחסים ב 26 לחודש כל יום בבוקר והיום בדיקת הביוץ שלי יצאה חיובית.
הבעיה שלי היא שאחרי שבעלי גומר (סליחה על הגרפיקה מאוד מביך אבל אני חייבת עצה) לא משנה אם אני שוכבת 15 דקות עם הרגליים למעלה או קמה מיד אחרי היחסים אני מרגישה שכמות עצומה של זרע נוזלת החוצה, בקושי יש לנו זמן ליחסים בבוקר אז לשכב לא תמיד יוצא לי ולפעמים אני חייבת לקום מיד ויוצא המון אני מרגישה שכל מה שהוא פלט נוזל החוצה ממש כמו זרם של שתן. גם כשהוא יוצא ממני אני מרגישה שיוצא וגם לאחר מכן כשאני קמה ועומדת על הרגליים אז שוב יוצא הרבה. בכל מקום אני קוראת שצריך לשכב 20 דקות עם הרגליים למעלה אבל אין לי זמן לזה. האם זה אומר שהזרע לא הגיע לרחם שלי? זה אומר שתהיה לי בעיה להיכנס להריון? גם ככה (ושוב סליחה על התיאור) אבל הוא לא בורך באורך מי יודע מה ארוך של איבר מין ואני מפחדת שהוא לא גומר עמוק מספיק וגם כל הנזילות האלה אני ממש מודאגת מזה כי זה לא טיפה שיוצאת אלא ממש נוזל.
אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי כניסה להריון - תגובה
ד``ר אריה לידור01/12/2011שלום לך
טבעי שיש פליטה החוצה של חלק הזירמה. אך רוב הזרעונים שבזירמה מתקדמים לכוון צוואר הרחם ובהמשך לרחם. אינך צריכה להיות מודאגת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)