טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 42 נשואה ללא ילדים . בשנתיים האחרונות היו לי שני הריונות שהסתיימו בהפלות טבעיות. אני בהריון שבוע 7 בבדיקת אולטרסאונד נצפה שק הריון , רקמה עוברית בספק . ללא דופק. שאלתי - מהן הסיבות לכך שהעובר אינו מתפתח ? האם ניתן לעשות בדיקות שיבררו זאת לעומק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך את הסיבה בודאות קשה לאבחן אך הסבירות הגבוהה היא כי קיימת בעיה בהשרשה או במנה הכרומוסומלי העוברי מציע שתבצעי ברור מקיף הכולל בין היתר היסטרוסקופיה תפקודי קרישה פרופיל הורמונלי ועוד. בהצלחה ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד