מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הערכת משקל בסוף הריוןענת07/12/2011
שלום לכולם, אני בהריון, שבוע 39.
במהלך ההריון כולו הערכות המשקל של העובר היו ממוצעות לחלוטין (אחוזון 47 בכל בדיקה). לפני כחודש רופא הנשים שלי עשה לי הערכת משקל, שיצאה ממוצעת ותקינה - 2480, והשבוע עשה הערכת משקל נוספת שיצאה 3800 (אחוזון 89). מלבד הלחץ שבלידה של תינוק כל כך גדול, אני בעיקר מודאגת מהקפיצה הזאת. איך יכול להיות שעובר שהיה ממוצע לאורך כל ההריון הופך פתאום לגדול כל כך? העלייה במשקל שלי שנמדדת במקביל היא מאוד הדרגתית, אך בכל זאת - בחודש האחרון עליתי 4 ק"ג (ק"ג בשבוע). האם יכול להיות מצב לסכרת הריון מאוחרת? בבדיקת הדם האחרונה שנערכה לפני חודש הגלוקוז שלי היה תקין. האם יש לי סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל בסוף הריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר07/12/2011הערכות המשקל אינן מדויקות לעיתים רואים סטיות גדולות בהערכת המשקל הסבירות לסכרת הריונית נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)