מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץ 19 יוםהילי07/12/2011
שלום
אני לא יודעת אם זה המקום אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים
שמי הילי אני בעוד חודש אהיה בת 39 אני מנסה להכנס להריון בפעם הרביעית
שני הריונות מוצלחים היו לי ויש לי שני בנים נהדרים הריון אחד לא התפתח מעבר לשבוע 5 ונאלצתי לעשות הפלה אך לאחר מכן נולד בני הקטן ויחסית נכנסתי להריון איתו בקלות
עכשיו אני במעקב אחרי הביוץ שלי המחזור שלי במשך חצי שנה מגיע כל 30 עד 31 יום
אחר הביוץ אני עוקבת בעזרת מקלוני בדיקה בחודש האחרון המקלון הראה שאני אמורה לבייץ ב 20 לנובמבר ואכן פעלתי לפי זה וקיוויתי שנכנסתי להריון מכיוון שאיחר לי המחזור שהיה אמור להגיע ב 4 דצמבר עשיתי בדיקת הריון והתוצאה יצא שלילית ואכן ישנם סימנים לבואו של המחזור אך עדיין לא קיבלתי
שאלתי היא : האם ייתכן שהביוץ היה 19 יום לפני המחזור אם יש דברים כאלה?
זה בלבל אותי ועכשיו אני לא יודעת מתי יהיה הביוץ הבא בכדי שאוכל לנסות שוב אני גם נעזרת במקלונים בכדי שאוכל ללדת בת אחרי שני בנים עכשיו אני לא יודעת מתי לבדוק את הביוץ
האם יכול להיות שהאיחור במחזור הוא בגלל שאולי כן נוצרה הפריה אבל לא נתפס?
אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ 19 יום - תגובה
ד``ר אריה לידור08/12/2011שלם לך
מציע שתבצעי בדיקת הריון חוזרת. במידה ושלילי פני לרופא לצורך הפנייתך לבדיקות הורמונליות ואולטרהסאונד
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)