מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי לבצע ניתוח קיסרי?מבולבלת10/12/2011
שלום
הריון 3 לאחר שני ניתוחים קיסריים , מחר שבוע 37 . יש לי אופציה לקביעת ניתוח ב 38+4 ימים או 39 . בהתחלה נקבע ניתוח ל 39 שזה יוצא ביום ראשון , תחילת השבוע והחלטתי להוזיז אותו ליום חמישי באני אהייה ב 38+4 . הרופא המליץ על 39 שבועות כי הוא אמר שכיום הנטייה לנתח לאחר 38+5 ימים בשל הבשלת ריאות . כמו כן אני עם סכרת הריון ומאוזנת ע"י דיאטה שנאמר לי שהעובר יכול להיות עם יותר בעיה של הבשלת ריאות . הפחד שלי מצד אחד למשוך יותר כי הניתוח הראשון שהיה לי הפתיע ונעשה אחר הצוהריים ובצורה לא מסודרת שיצרה סיבוכיים לאחר מכן ( דימום , אי התכווצת הרחם וזיהום ), הניתוח השני נעשה במועד שנקבע והיה מסודר והתאוששות היתהמהירה יותר . האם עשיתי נכון ? כמו כן מצד שני לבצע ניתוח ביום חמישי אני נופלת על התאששות ביולדות על סוף שבוע שבו הצוות מצומצם ועם תורנים , האם כדאי להחזיר חזרה לתאריך , אני פשוט מאוד חוששת למשוך בעיקר שכול ההריון הייתי עם צירים מוקדמים עם זריקות פרוגסטרון ופרסואלט שלא עשו שום דבר לצוואר הרחם . בבדיקה האחרונה צוואר הרחם( בשבוע 34 ) היה סגור וארוך 35 מ"מ . מה לעשות ? הרופא טוען שהוא מעדיף שיהייה לי הפתעה וניתוח חירום אם צריך מאשר לבצע ניתוח לפני הזמן שהילד לא בשל ? האם באמת 3 הימים האלה קריטים ? אשמח לתשובה :-)) מה המדניות באמת היום בשבוע שבו מבצעים ניתוח ? ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה..
מבולבלת12/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי לבצע ניתוח קיסרי? - תגובה
ד``ר אריה לידור12/12/2011שלום לך
2 המועדים שהצגת מתאימים לניתוח. הפרש הימים הבודדים בין התאריכים השונים אינו משמעותי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)