הזרעה ביתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה ביתית
    הילה
    16/12/2011

שלום,
    בעלי ואינ מנסים להיכנס להריון שני כבר שלושה חודשים כרגע ללא הצלחה.
    (אני בת 27 הוא בן 29 אם זה אלוונטי).
    החודש הלו"ז שלנו מאוד עמוס ויוצא שפשוט לא תמיד יהיה לנו זמן לקיים יחסים בימים שקרובים לביוץ הוא יוצא מהבית בשש וחצי בבוקר וחוזר רק לקראת הלילה, חברה שלי אמרה לי מכיוון שאין יותר מידי זמן (ולבעלי לוקח הרבה זמן לגמור אם זה בסקס ומאוד מהר לעומת זאת באוננות) שאפשר לעשות הזרעה ביתית בימים שאין אפשרות לקיים יחסי מין ורציתי להתייעץ עד כמה ואם בכלל השיטה הזאת יעילה אם הוא גומר לתוך כוס ואני מזריקה את הזרע עם מזרק 10 מ"ל ללא המחט כמובן... זה אפשרי? פשוט אנחנו לא רוצים לפספס את החודש בגלל העבודה וזה האמת נשמע כמו רעיון בר ביצוע פשוט בחיים לא חשבתי עליו ואם כן האם זה יעיל באותה מידה כמו יחסי מין או שהסיכויים יורדים בגלל שזה לא טבעי?
    מצטערת אם השאלה נראת הזויה כי גם לי בהתחלה הרעיון נראה מופרך אבל ככל שאני חושבת על זה יותר אז למה לא בעצם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה ביתית

הוספת תגובה

• הזרעה ביתית - תגובה

ד``ר אריה לידור
    18/12/2011

שלום לך
    ניתן ליישם שיטה זו . החסרון הוא שאינך יודעת לאן את מזריקה בדיוק.יש כמובן להזריק את החומר בעומק מקסימלי מייד לאחר השגתו
    בברכה
    ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על הבורות שאלה קטנה נוספת

הילה
    19/12/2011

בין אם הזרע יוצא מהמזרק או בין אם יוצא בדרך הטבעית הוא לא מגיע לאותו המקום?
    מה עם מזרק אפשר "לפספס" איכשהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

הילה
    20/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו