יניקה קצרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יניקה קצרה
    דיאנה
    08/05/2007

בתי בת 3.5 חודשים הנקתי אותה מהתחלה- הנקה מלאה (... אולי פעם בשבוע נתתי לה תוספת תחליב חלב...) אבל הרוב היה הנקה מלאה. עד לפני שבוע ינקה יפה ואז לפתא חל שינוי מצידה.

אני מניקה אותה שד אחד היא יונקת 3-4 דק' ואז לא רוצה יותר, אז אני מניחה שיש לה גראפס, לפעמים עושה ולפעמים לא. לאחר מכן מנסה להחזירה לאותו שד והיא פשויט דוחה אותו בכל תוקף

אז אני עוברת לשד השני (בידיעה שהיא אכלה ממני רק נוזלים ולא הגיעה לחלה השומני האחורי...) והיא יונקת ברצון אבל גם בערך 3-4 דק' ויוצאת מהפיטמה (משני השדיים היא יונקת רק את הנוזלים ולא נישארת מספיק זמן כדי לינוק מהחלב השומני והמזין באמת...) מה עושים? גם אם עוברות 3 שעות היא יונקת קצת ולא מראה סימנים של רעב. האם זה הגיוני? בטיפת חלב היא עולה במשקל אבל גם לא הרבה , היא שוקלת בערך 5.5 ק"ג. אין לה הרבה חיתולים מלאים בפיפי במשך היום אולי 3 וקקי היא עושה פעמיים ביום ומאוד מיימי לרוב בלי גרגרים. אני כבר עובדת עיצות התחלתי לתת לה כבר תוספות והיא בולעת ברצון ומסיימת 120 סיסי. מה עליי לעשות. איך אפשר להחזיר אותה לינוק כמו שצריך ולהיות על השד יותר מ- 3-5 דק'???

תודה . אמא של מוריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יניקה קצרה

הוספת תגובה

• יניקה קצרה

ג'ניס זאוסמר
    08/05/2007

שלום רב,
    בגיל הזה תינוקות יכולים לקבל את מלא ארוחתם גם בזמן קצר.אי אפשר לדעת מה הרכב החלב שהיא מקבלת. תינוקות אמורים לווסת את זה לבד.
    קשה לי לדעת אם היא עולה מספיק כי לא ציינת את משקל לידתה.
    אני ממליצה לאפשר לה לינוק כמה שהיא רוצה, ללא לחץ וללא תוספות ולראאות מה קורה.
    תקחי אותה לשקילה לאחר שבוע לראות את התוצאה.
    אם את רוצה לשמור על ההנקה עליך ליצור סביבה שקטה ונעימה , אפשר לעודד אותה לינוק עוד קצת אבל ללא לחץ.
    בהצלחה
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו