מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום...אני חדשה כאן יש לי שאלה...שירה18/12/2011
אני בהריון שני בחודש שביעי עדיין משתמשת במריחואנה מאז תחילת הריון וגם לפני... לעתים קרובות זה עלול לפגוע בעוברית נכון?פוגע בשמיעה?כי בעלי ואני חירשים ויש לנו בת שומעת בת 11 חודשים...היתי בהריון ראשון השתמשתי במריחואנה וזה לא פגע בבת שלי...יש מה לחשוש?אודה לך אם תוכל לענות לי במהרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום...אני חדשה כאן יש לי שאלה... - תגובה
ד``ר אריה לידור18/12/2011שלום לך
מהידוע -התינוקות הנולדים למעשנות ממוצע המשקל וגודלם של העוברים קטן יותר
בהתבסס על מספר מחקרים עולה גם כי יש סיכון ליילוד
אצל אמהות שהמשיכו לעשן מריחואנה עד הלידה, נמצאו ילודים הסובלים מרעידות, קושי להסתגל לאור, ותגובת בהלה לאחר גירויים קלים (כמו שמיעת קול). התינוקות הללו לקו גם בהפרעות שינה בשכיחות גבוהה יותר.
עוברים הנחשפים לקנאביס, העובר דרך מחזור הדם האמהי אל השליה, עשויים לבטא גם שינויים התנהגותיים כילדים בוגרים: קיימות עבודות המראות כי ילדים לאמהות שעישנו מריחואנה לוקים בשכיחות גבוהה בהיפראקטיביות, אימפולסיביות והפרעות קשב וריכוז. קיימים גם דיווחים על שכיחות רבה יותר של גידולים ממאירים בילדים שנחשפו למריחואנה בעודם עוברים.
ולכן אם אפשר המנעי משימוש בכלל ובהריון בפרט
בברכה
ד"ר אריה לידור מרפאת נשים LAC* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת פשוט חסרת אחריות. בושה
רות18/12/2011בושה שיש אמהות שמסכנות חיים של עוברים.
לא מגיע לך להיות אמא!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי והרשויות יאתרו את ה IP שלך
הילה19/12/2011ויקחו ממך את הילדים שלך!
אנשים נלחמים שנים בשביל להביא תינוק אחד לעולם עוברים סדרות של טיפולי פוריות כל כך קשים ומייגעים נפשית ופיזית הולכים עד לגיהנום ובחזרה בשביל להגדים חלום ולהיות הורים ויש פוסטמות כמוך שחושבות רק על עצמן ומוכנות לסכן את הילדים שלהן רק בשביל להרגיש בהיי.
את מסוממת חסרת אחריות אגואיסטית מגעילה והלוואי אמןןןןן שיבוא היום ויקחו ממך את הילדים אסור לך להיות אימא והלוואי ואלוהים יעניש אותך!
את פשוט דוחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש נורא שההיא עושה לעוברית שלה..
שירה05/01/2012שתדעי זו לא אני אלא חברה של חברה שלי משתמשת במריאוחנה מאז שנכנסה להריון...זה נורא! אני מסכימה איתך לחלוטין אבל לא אכנס לזה כי זה לא עניין שלי ואני לא רוצה להסתבך... עצוב מה שהיא עושה לבת שלה וגם לעוברית שלה...אין לה מושג מה זה להיות אמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת...
שירה05/01/2012אבל שתדעי שזו לא אני אלא מישהי אחרת בהריון בחודש שמיני עדיין משתמשת במריאוחנה (היא חברה של חברה שלי) לכן רציתי לדעת אם מריאוחנה גורמת בעיות לעוברית שלה...זה הכול. את צודקת במאה האחוז!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)