היריון- האם זה תקין??????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון- האם זה תקין??????
    אפי מהצפון
    02/02/2008

שלום,
    הווסת האחרונה הייתה ב-19/12, נטלתי איקקלומין- לכן אני מודעת לכך שהיה לי ביוץ מאוחר לפחות בין היום ה-17 ל-19 לאחר הווסת.
    לפי הווסת אני כרגע בהיריון ב- 6 + 2. לפני כיומיים ביצעתי US, נצפה שק היריון עם שק חלמון ללא קוטב עוברי המתאים לשבוע 5 + 4 (אם לוקחים בחשבון את האיקקלומין). האם זה תקין לפי דעתך? האם בעוד כשבוע וחצי אוכל לראות דופק?
    בנוסף, נצפה ברחם נוזל חופשי- הרופא ציין שיכול להיות מדובר בדימום, אך לא אמר דבר נוסף בנוגע לכך. יש לציין שאין לי הפרשות דמיות או חומות- האם זה מצביע על בעיה כלשהי בהיריון?
    אשמח לקבל תשובה מרגיעה.
    היריון קודם הסתיים בהפלה נדחית בשבוע 8 +3 בעקבות היעלמות דופק עובר, מה הסיכוי שגם הפעם הדופק יעלם במידה והוא יופיע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון- האם זה תקין??????

הוספת תגובה

• הערה נוספת....

אפי מהצפון
    02/02/2008

האם ייתכן שהדימום הוא ישן וקשור להשרשת העובר, או שיש סיבה לדאגה (הנוזל נראה כמשהו סטאטי)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לצפון

ד''ר בני שכטר
    02/02/2008

בוקר טוב ושבת שלום!
    בעוד כשבוע וחצי את אמורה להיות בשבוע 7 (לפי האולטרה-סאונד) ואז כבר צריכים לראות דופק.
    בנוגע לתקינות ההיריון קשה לומר כעת דברים בנוגע לתקינותו, ולכן נאלץ להמתין בסבלנות.
    הדימום אכן יכול להיות ישן, ולא לצאת החוצה לעולם, אלא להספג עצמונית.
    הסיכוי לארוע חוזר של הפלה ספונטנית במקרה שלך נע בין -15-25 אחוז.
    (בהיריון בודד הסיכוי לכך אצל כל אישה ללא ארועים קודמים הוא 12-18 אחוז).

בכל אופן, אני נוטה להיות אופטימי מטבעי, ולכן מאמין שהכל יהיה בסדר.
    בהצלחה בעוד שבוע וחצי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו