מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במפשעה ובבטןאני23/12/2011
שלום רב,
אני מתחילה היום שבוע 10. מזה שלושה שבועות בערך יש לי מעין לחץ מעל המפשעה שבא והולך ימים כן ימים לא וימים שהולכת לישון וקמה עם זה היה שבוע שזה עבר והייתי בטוחה שתמו להן תופעות הלוואי (הבחילות כמעט עברו השבוע) ואתמול בלילה שוב זה התחיל והמשיך הבוקר. האם זו תופעת לוואי נורמאלית? התרחבות הרחם? זה לא כואב אלא לוחץ קצת מזכיר הרגשה שיש דלקת בשתן (הבדיקה תקינה). אציין כי הימים שלי עמוסים וקשים מאוד ואני עובדת ונוסעת כ-12 שעות ועוד עושה עבודות בית. אתמול כשכבר הייתי מאוד עייפה מכל השבוע הכאבים חזרו, האם קשור?
תודה רבה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובתכם שבת שלום
אני23/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במפשעה ובבטן - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/2011לימור קה ליעץ אינטרנטית על כאבים.
ממליץ לפנות לרופא ולהבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לרופא והמשך השאלה
אני25/12/2011תודה רבה. האם העבודה הקשה מאוד שלי (משרדתית ולא פיסית) של 10 שעות ביום ועוד כשעה וחצי לפחות נסיעה לכל צד ועבודות בית קלות כך שב10 בלילה אני כבר מאוד מאוד עייפה מסוכנת להריון? אני מתמחה ועל כן שעות העבודה הן כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לרופא והמשך השאלה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/12/201110 שעות קשות גם לגברים ללא הריון.
ניתן לבקש קיצור שעות עבודה ל 6-8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך השאלה בבקשה
אני25/12/2011אני מתמחה במשפטים ועל כן נדרשות מינימום שעות עבודה 8 וחצי שעות ובנוסף יש לי שעה וחצי נסיעה לכל כיוון כנתון מוגמר. האם זה מסוכן או מזיק? במידה ואין לי ברירה אחרת ? האם אני חייבת לספר בעבודה ולדרוש הקלות? (אם ישנן כמתמחה בכלל) אני בתחילת שבוע 10 ועוד לא ששה לספר כ"כ. תודה רבה על העזרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)