מעקב הריון -טרימסטר ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב הריון -טרימסטר ראשון
    דניאל
    26/12/2011

שלום,
    אני בהריון בשבוע 6. מכיוון שאני גרה באירופה, לפי הפרוטוקול המקומי בדיקות דם ושתן של תחילת הריון נקבעו לסוף ינואר, כלומר שבוע 10 בערך. בנוסף, בדיקת אולטראסאונד ראשונה נקבעה לשבוע 12 (הבדיקה כוללת בדיקת שקיפות עורפית).
    לפני ההריון (לפני חודשיים בערך) בוצעה בדיקת דם כללית וכל הממצאים יצאו בסדר.
    שאלתי היא, האם יש צורך להתעקש על כך ולבקש בדיקות דם ושתן כבר בשבוע הקרוב כמו שנהוג בישראל? האם יש סכנה כלשהיא בביצוע הבדיקות בשבוע 10 כפי שמקובל פה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב הריון -טרימסטר ראשון

הוספת תגובה

• מעקב הריון -טרימסטר ראשון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    26/12/2011

שלום לך
    אין כל חשש מבצוע הבדיקות במועד שקבעו לך. הייתי מציע לבצע אולטרהסאונד ראשון עם תחילת ההריון ולא לחכות לשבו ה 12
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב הריון- טרימסטר ראשון- המשך....

דניאל
    29/12/2011

שלום,
    תודה רבה על התשובה!
    לאחר בירור נוסף, נאמר לי שכל עוד אין כאבים חזקים ו/או דימומים, האולטראסאונד הראשון יתבצע רק בשבוע 12 כמתוכנן וכנהוג לפרוטוקול המקומי. (כזכור, אני בשבוע 6 וגרה באירופה)
    האם אולטראסאונד באופן פרטי בשבוע-שבועיים הקרובים מוצדק, או כל עוד אני מרגישה בסדר ללא סימפטומים מיוחדים לחכות עד שבוע 12?
    תודה רבה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו