מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    נורית
    03/02/2008

שלום

אני בשבוע 8+1 ,
    כיוון שההריון הקודם שלי , הסתיים לצערי בהפלה בשבוע 14+3 ( העובר התאים לשבוע ההריון בדיוק ) אני תמיד מודאגת
    בהריון הקודם לא היה שום סימן להפלה ( הפסקת דופק ) מלבד כאב ראש חזק מאוד והקאות לאחר שבועיים ללא הקאות וכמובן לחץ דם שהתגלה בביה"ח.
    לכן, בכל פעם שיש מצב שהוא מעט דומה למצב הקודם , אני מיד מתחילה לדאוג ולחשוב שאולי גם הפעם הדופק פסק ואני בכלל לא יודעת מכך.
    אני יודעת שזה לא בסדר לחשוב כך, אך אין לי שליטה בכך.
    האם יש סימנים שבהם אני יכולה להשתמש בבית בכדי להבין שהכל תקין, הרי אי אפשר לבצע אולטרסאונד בכל פעם שנדמה לי שמשהו לא תקין.
    בנוסף, כשביקרתי אצל הרופא לפני שבוע בערך, הוא "זרק" לי משהו בקשר לזה שכל עוד יש לי בחילות והקאות ( מה שלא חסר בכלל ) אני יכולה להניח שהכל תקין והעובר ממשיך להתפתח.
    האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    03/02/2008

אכן,התמשכות הבחילות וההקאות היא סימן בשבילך שההריון תקין.פרט לכך לא ניתן לחזות מראש את ההתפתחות (אם תהיה או לא הפלה) ואין סימנים מיוחדים.
    בהצלחה הפעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו בדיוק הבעיה

נורית
    03/02/2008

משבוע 6 אני לא הפסקתי להקיא, אפילו הגעתי לביה"ח בגלל התייבשותת
    ומנסיוני מההריונות הקודמים שלי ( 3 ) יש לי בחילות והקאות עד שבוע 12-13 בערך.

ביום שישי, הרגשתי ממש רע, הקאתי המון והרגשתי גרוע
    וביום שבת קמתי בבוקר כאילו כלום, מאז לא הקאתי ולא היו בחילות ( אפילו התאבון חזר אלי )
    האם עלי להיבדק?

יש לציין שלפני שבוע היה לי דימום קל שפסק, עשו לי אולטרסאונד והיה דופק.
    לא הצליחו להבין את הסיבה לדימום.

מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    04/02/2008

להמתין בסבלנות לבדיקה הבאה ולקוות שהכל יהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו