מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינויים הורמונליים ??ויקטוריה29/12/2011
שלום רב !
אני בת 36 וחצי. לפני כשנתיים פניתי למחלקת IVF באחד הבתי חולים במרכז הארץ לאחר כישלון של 2 טיפולי IUI בקופת חולים . אובחנה בעיית פוריות - רזרבה שחלתית ירודה עם AMH 0.57 . ניסיונות נוספים של IUI כולל גירוי הורמונלי נכשלו ונכון להיום אני כבר אחרי 5 טיפולי IVF שגם הם לא הצליחו למרות שהיה שיפור מבחינת איכות אוברים . עד תחילת דצמבר טופלתי ע"י DHEA בהתייעצות עם אחד הרופאים (במשך כ 9 חודשים) . ב 5 לדצמבר פניתי לבית חולים אחר בתקווה שתוך כדי שינוי מקום משנים גם מזל . קיבלתי פרוטוקול לטיפול חדש ואף קניתי תרופות ... ב17 לדצמבר קיבלתי מחזור שנראה לי מאוד מוזר : הפרשה חומה חזקה , יום לאחר מכן יותר בהירה , אח"כ עוד כמה ימים ריר שקוף עם פסים לבנים ובזה נגמר( סליחה על פרטים) . יש לציין כי מחזור הקודם היה ב23 לנובמבר . הפעם היו לי כאבי גב תחתון ובטן חזקים , עד היום נשאר רק כאב גב שקצת מתגבר לקראת לילה . אני מאוד מודאגת . האים יש לי הפרעה הורמונלית ? סטרס ?זה נגרם כתוצאה מהפסקת DHEA ? אולי אני כבר נכנסת לגיל מעבר ?? קבעתי תור לרופאת נשימם בקופה . אשמח מאוד לקבל תגובה מהרופאים בפורום .
בתודה מראש
ויקטוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים הורמונליים ?? - תגובה
ד``ר איילון לחמן30/12/2011שלום.
אכן עברת הרבה.לגבי הבעיה הנוכחית לא ניתן לאבחן ללא בדיקה. בכל מקרה נאחל לך שנה אזרחית חדשה טובה ופוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)