מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירים מוקדמים,מצג עכוזשחומוקה03/02/2008
הומלץ על ניתוח קיסרי עקב מצג עכוז, השאלה שלי האם צירים מוקדמים שיש לי משבוע 30 מסכנים את עניין ניתוח קיסרי?
אם אני מקבלת צירי לידה לפני תאריך הניתוח,יש סיכון יותר מאשר ניתוח ביום המיועד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם03/02/2008באיזה הריון מדובר?מדוע הומלץ ניתוח בשבוע מוקדם יחסית להריון?
במידה ותכנסי ללידה לפני המועד והמצג יהיה עכוז הסיכון הוא בלידה מוקדמת ופגות יותר מאשר מעצם הניתוח במצג עכוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשאלתך ד"ר
שחומוקה03/02/2008כרגע אני בתחילת שבוע 36, צירים החלו משבוע 30,הוצע ניתוח קיסרי עקב מצג עכוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוצע ניסיון היפוך?
ד''ר רמי אבירם03/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה-
שחומוקה03/02/2008רופאתי אומרת שבטח לא ינסו היפוך בגלל הצירים המוקדמים,
יש בוע שלאחר מכן כן אוכל לנסות היפוך, או שלא מומלץ כלל היפוך עם צירים מוקדמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם04/02/2008כדאי לנסות היפוך.יש סיכוי לא רע להצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)