צילום ריאות בהריון- לחוצה מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום ריאות בהריון- לחוצה מאוד!
    מירה
    01/01/2012

שלום רב,
    אני בשבוע ה -22 להריון. ביום שישי פוניתי לבית חולים בשל קוצר נשימה חריף. עם הגעתי לבית חולים דבר ראשון עשו לי צילום ריאות.
    הצילום יצא תקין ואמרו שכנראה מדובר בהתקף אסתמה ונתנו לי מנה של תמיפלו ואנילציות של ונטולין.
    אני מאוד לחוצה מהצילום והקרינה. לגבי התרופות אמרו לי שאין בעיה לגביהם במהלך ההריון. לגבי הצילום גם אמרו לי שבשבוע כזה אין מה לדאוג .
    בבקשה תגידו לי האם יש סכנה לפגיעה בעובר??? הצילום לא נעשה מצד הבטן, אלא מצד הגב , ושמו מחיצה של סינר עופרת , לא ישירות על הגוף שלי , אלא במעמד מיוחד שיצר חציצה.
    בבקשה נא התייחסותכם, אני כל כך לחוצה מזה ולא מפסיקה לחשוב על זה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צילום ריאות בהריון- ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    01/01/2012

ערב טוב

צילום בודד בהריון לא יכול להזיק

דלקת ראות ללא טיפול יכולה להזיק יותר

ונטולין מזיק פחות מאסטמה ללא טיפול

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום ריאות בהריון- לחוצה מאוד! - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/01/2012

שלום לך
    יכולה להרגע לחלוטין היות וקרינה זו היא אפסית אינה גורמת כל נזק ובמיוחד לאור העובדה שהשתמשו בחוצץ עופרת
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו