מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממוגרפיה בתחילת היריוןמישהי03/01/2012
שלום רב,
אני בת 41, כמה חודשים אחרי לידה ומתכננת היריון נוסף בקרוב, אי"ה. למעשה, כבר התחלנו לנסות באופן טבעי.
הרופא שלי רוצה שאבצע ממוגרפיה (בגלל הגיל, לא דחוף מעבר לכך). משום שהמחזורים שלי עוד לא לגמרי סדירים וצריך לקבוע לבדיקה תור שבועות מראש, ישנה אפשרות שבזמן ביצוע הבדיקה אהיה אולי-אולי, בע"ה בתחילת היריון (בשלבים שבהם עוד אי אפשר לבדוק).
שאלתי: במקרה כזה, האם יש נזק לעובר? או, לחילופין, האם הקרינה יכולה לגרום להפלה בשלב כה ראשוני?
מצד אחד אני לא רוצה לעבור עוד שנים בלי לעשות ממוגרפיה, ומצד שני אני לא מוכנה להשתמש באמצעי מניעה כיוון שאנחנו מאוד רוצים עוד ילד והזמן דוחק מאוד.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממוגרפיה בתחילת היריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר03/01/2012בהריון אין מבצעים ממוגרפיה
ניתן לבצע בדיקת דם להריון במידה ושלילי אפשר לבצע את הממוגרפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה לגבי הימים שאי אפשר לבדוק
מישהי03/01/2012שבוע אחרי הביוץ, נניח?
ייתכן שאני בתחילת היריון, אבל לא אוכל לדעת זאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)