האם תוכלו לעזור למכבי להבין??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם תוכלו לעזור למכבי להבין??
    רעות
    03/01/2012

שלום רב,

אתמול עשיתי בדיקת מי שפיר בשל היותי נשאית איקס שביר.
    רגע לפני הבדיקה התברר לי בהדסה כי משום מה אני אמורה להיות השליחה שמעבירה את דגימת מי השפיר עבור הבדיקה של האיקס השביר(!!!!) אני עדיין בשוק מזה שמכבי לא טרחו לעדכן אותי לפחות כמה ימים לפני הבדיקה ובכלל שזה נראה להם הגיוני שיום אחרי הבדיקה אני צריכה לשמש שליח שמעביר דגימות לביילינסון!!!
    בנוסף, כשהגענו לבילנסון היינו צריכים לשלם 1000 שח עבור הבדיקה הזו. אציין כי קיבלתי הפנייה מיועצת גנטית לעבור בדיקת מי שפיר בשל האיקס השביר ואת ההתחייבות שקיבלתי ממכבי העברתי להדסה כך שלבלינסון לא הייתה לי התחייבות להעביר.

משום מה הנציגים של סניף אגריפס, מנהלת הנציגים של סניף אגריפס ומנהלת הסניף לא מכירים את עניין העברת הדגימה לבלינסון (אך זה לא הזיז להם יותר מידי ולא עזרו בהעברת הדגימות על אף שאמרתי לם כי יתכן ועליי יהיה לבצע שוב את הבדיקה כי אין באפשרותי להעבירה) וגם לא מבינים למה אני צריכה לשלם עוד 1000 שח (כשבעצם זו הסיבה שלשמה ניתנה לי ההתחייבות)

האם מישהו מכם מכיר את הדברים האלה ויכול לסייע לי לסייע למכבי להבין את הדברים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם למכבי להבין?? - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    04/01/2012

ערב טוב

באמת יש פה בעייה נפלת קצת בין הכיסאות

מי שאמור לדעת על התיאום בין מכבי להדסה ויכול גם לטפל בנושא ההיתחייבות הוא פר' אשר שושן

צלצלי 6777111 ובקשי אותו דרך המרכזייה.

או 6238238 ובקשי פקס 6238157 ושילחי לו פקס.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעזור למכבי להבין??

רעות
    04/01/2012

תודה רבה! אצור עימו קשר מחר.

ממש השתדלתי לא ליפול בין הכסאות ולכן יצרתי קשר עם כל הגורמים איתם הצלחתי לדבר במכבי משהו כמו שלושה ימים ברציפות..על מנת לקבל את כל המידע עבור הבדיקה וההתחייבויות לה וכדומה, אך לצערי יש להם חוסר יכולת בסיסית לספק מידע אמין ומלא....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו