בדיקה וגינלית בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה וגינלית בהריון
    ליטל
    03/01/2012

ביום ראשון האחרון הרגשתי כאבים והלכתי להיבדק במיון, אני שבוע 15 וחצי הריון יקר מאוד כמובן מה שגורם לי להילחץ מכל דבר, הרופא בדק אותי בכל צורה, ובדק גם בדיקה וגינאלית (עם האצבעות) לבדיקת צוואר הרחם, הוא אמר שצוואר הרחם סגור וארוך, אבל המשיך "לחטט" שם עוד מס' דקות, באולטראסאונד בגלל שילייה מעט נמוכה הוא ביקש שלא נקיים יחסי מין ושלא יבדקו אותי וגינאלית בזמן הקרוב עד הסקירה שבוע הבא בע"ה, האם שם אפשר לראות שלא נעשה נזק מהבדיקה?, השאלה שלי האם ה"חיטוט" הפולשני יכול להזיק בעצמו כי התחושה שלי למרות שראה שהכל בסדר הוא המשיך "לחטט", אם אסור לי להיבדק וגינלית האם הבדיקה שלו יכולה להזיק?, האם אני צריכה לדאוג עכשיו לאורך צוואר הרחם וסגירתו בגלל הבדיקה הפולשנית שעברתי?? האם עם האצבעות אפשר להזיק באיזה שהיא צורה? , כי אני ממש חרדה ומודאגת, תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה וגינלית בהריון

הוספת תגובה

• בדיקה וגינלית בהריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/01/2012

שלום לך
    בדיקה וגינלית אינה גורמת לנזק להריון או לעובר. יש להמנע מבדיקה זו בנוכחות שליית פתח שאינו המקרה שלך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו