מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הריון ביתיתאורית05/01/2012
כמה זמן אחרי המחזור ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?
כלומר מה הכי מוקדם שניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?
מחכה לתשובה בדחיפות!
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - תגובה
ד``ר איילון לחמן05/01/2012שלום.
בדיקה ביתית מומלץ לבצע לאחר עיכוב במחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור
אורית06/01/2012אני בת 24. המחזור שלי מאחר ביום וחצי וברוב המוחלט של הפעמים הוא מגיע בדיוק בזמן.
המחזור האחרון שלי היה ב-05.12 היום אנחנו ה06.01 ועדיין לא קיבלתי.
אני ובעלי קיימנו יחסים ב-21.12 עם קונדום, אך כמה ימים אחרי קיימנו שוב יחסים אלא שבפעם הזאת לפני שהוא שם את הקונדום האיבר שלן היה בפנים ואני מניחה שיצא קצת נוזל. רק אחרי דקה בערך הוא שם את הקונדום וגמר בפנים.
לפני שאני מקבלת מחזור השדיים שלי כואבות כמה ימים לפני והבטן שלי ממש כואבת. אך הפעם השדיים אכן כואבות אבל כאבי הבטן פחות חזקים והם שונים קצת.
ואני גם לפעמים מרגישה כאילו שיש לי חום אבל אין לי. וטיפה גלי חום לפעמים.
האם אתה ממליץ שאלך לקנות עכשיו את הערכה לבדיקת הריון ביתית ואעשה אותה עכשיו או שאחכה עוד כמה ימים. ולפי הנתונים שנתתי לך מתי אתה חושב שהיה הביוץ שלי.
האם באמת יש סיכוי להיכנס להיריון מקצת יציאת זרע בפנים ללא קונדום?
אשמח לתשובה בדחיפות!!!!
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)