סחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת
    אח
    08/01/2012

שלום רב, אני בהריון תאומים שבוע 17. סה"כ מרגישה ממש בסדר + בדיקות דם שנעשו בשבוע שעבר הראו שתודה לאל הכל תקין כולל רמת המוגלובין העומדת על 12. ביום שבת בבוקר התעוררתי מתוך שינה עם סחרחורת נוראית ממש כל החדר הסתובב, שעברה אחרי מספר שניות והמשיכה לסרוגים כל עוד שכבתי והחלפתי תנוחות. מהרגע שקמתי מהמיטה הסחרחורת חלפה וחזרה רק בשעות הערב כאשר חזרתי למיטה אולם לא באותה עוצמה כמו בבוקר. היום בבוקר גם התעוררתי עם סחרחורת אולם חלשה יותר מזו שהיתה ביום שבת בבוקר ושוב כאשר קמתי מהמיטה הסחרחורת חלפה. האם הסיבה קשורה להריון או בכלל לאף אוזן גרון? חשוב לי להגיד שבזמן הסחרחורת עצמה אין לי תחושה של לחץ, דפיקות דם , דפיקות לב או חולשה. רק תחושת הסחרחורת. אודה להתייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת

הוספת תגובה

• סחרחורת - תגובה

ד``ר אריה לידור
    08/01/2012

שלום לך
    סחרחורת זו נובעת בד"כ מנפילת ערכי לחץ דם . רצוי לבדוק לחץ דם וכן רמות סוכר בצום . כמו כן בגלל הריון התאומים יש לחץ מוגבר על ורידי האגן ולכן השתדלי לא לשכב על הגב אלא על צידך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו