מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריוןשירלי10/01/2012
שלום,
לפני כ- 8 חודשים עברתי לידת עובר מת בשבוע 32+5 עקב רעלת הריון והיפרדות שיליה.
האבחנה היתה - IUFD ו- IUGR. קלינית היה server pet.
כיום נמצאת בשבוע ה- 18 להריון. סובלת מכאבי ראש נדודי שינה וחוסר יכולת להתרכז, כל אלה נובעים ככל הנראה ממתח נפשי.
במקום עבודתי מופעל עלי לחץ רב ונפשית אני מרגישה שאינני מסוגלת לעמוד בכך.
גם בהריון הקודם המצב היה דומה אך לא רציתי להיתפס כמפונקת ועבדתי עד יום הלידה.
לחצי הדם הגבוהים מהם סבלתי החלו כתוצאה ישירה מהלחץ שקיים במקום עבודתי.
יחד עם מה שעברתי בהריון הקודם והתחושות הנילוות להריון הנוכחי אני חרדה מאוד וכאבי הראש ונדודי השינה רק מעצימים זאת.
שאלתי היא האם אבחנה של פסיכאטר על דיכאון + המלצת רופא מטפל תוכל לעזור לי לקבל שמירת הריון?
מיותר לציין כמה ההריון הזה יקר וחשוב לי לשמור איזון נפשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן10/01/2012שלום.
נראה שתוכלי אכן לקבל שמירת הריון,בהמלצת רופאך והפסיכיאטר.יתכן ותדרש גם המלצת רופא תעסוקתי מקופ"ח שלך.בכל מקרה,הוציאי הטפסים מהביטוח הלאומי והחלי בפרוצדורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)