כאב בטן בצד שמאל כמו מחזור שבוע 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בטן בצד שמאל כמו מחזור שבוע 12
    אני
    10/01/2012

שלום לרופאים

אני בשבוע 12 פלוס 3 לפי המחזור ו12 פלוס 6 לפי האולארסאונד. לפני מס' ימים עברתי שקיפות עורפית תקינה. תופעות הלוואי (לחץ במפשעה ובחילות) הפסיקו אך היום בצהריים החל כאב בצד שמאל בבטן (מזכיר כאב של שירותים או מחזור). האם טבעי? אציין שכשהלכתי לשירותים הוקל לכמה דקות..זה כאב רציף אך נסבל.

האם זה בסדר ותקין לשלב זה?

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בטן בצד שמאל כמו מחזור שבוע 12 - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    10/01/2012

שלום.
    מאד קשה ללא בדיקה לחוות דעה על מקור הכאב. לכן יש צורך להיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה-תודה רבה על המענה

אני
    11/01/2012

ד"ר תודה רבה על המענה המהיר אתמול.

אחריי מנוחת לילה (אני עובדת נורא נורא קשה) הכאבים עברו אולם עדיין אני "מרגישה את המקום" לא כואב רק מורגש. אציין כי אני מאוד לחוצה מטבעי וגם אחריי הריון לא תקין לפני מס' חודשים אז מודאגת יותר מרגיךל על אף שעד עכשיו תודה לאל הכל מצויין! האם ניתן להירגע? בעלי טוען שלא ניתן לעשות מלא אולטרסאונדים כל הזמן ושאני עוברת שינויים ותחושות שונות הן טבעיות. האם ניתן לנשום טיפה לרווחה? ולהינות מההריון?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו