בדיקה לסטרפטוקוק B

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה לסטרפטוקוק B
    גלי
    11/01/2012

שלום,
    אני בהריון ראשון, שבוע37 ,הריון תקין עד כה ללא בעיות מיוחדות.
    לפני כמספר ימים ביצעתי משטח להמצאות סרפטוקוק B, שתוצאתו היתה שלילית,
    המשטח בוצע על ידי אולם המכזירות במעבדה לא ידעו בודאות איך עלי לבצע את המשטח והנחו אותו להחדיר את המטוש לנרתיק ולהעבירו בתנועת משיכה עיקביתל אזור פי הטבעת( אותו מטוש).
    במהלך הבדיקה החדרתי את המטוש לעומק של 3 ס"מ בערך לכיוון צואר הרחם, האם אופן ביצוע הבדיקה תקין או שאלי לחזור על הבדיקה בשנית?
    כעט אני בסיום של טיפול במשחת אגיסטן 2% עקב פיטריה ואגינאלית , במיקרה הצורך בביצוע חוזר כמה ימים אחרי סיום הטיפול אוכל לבצע את הבדיקה?
    במידה וביצעתי את לקיחות המשטח באופן שגוי , כיצד עלי לבצעו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה לסטרפטוקוק B

הוספת תגובה

• בדיקה לסטרפטוקוק B - תגובה

ד``ר אריה לידור
    12/01/2012

שלום לך
    תמוה בעיני שאת בצעת לעצמך דגימה זו שצריכה להתבצע על ידי רופא. פני לרופא לבצוע הבדיקה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' אריה לידור - גם אני....

מיכל
    13/01/2012

דר' נכבד,
    לאור תשובתך אני חייבת גם לשתף מנסיוני השבוע...אז גם אני ביצעתי השבוע את הבדיקה בעצמי וגם לי לא ידעו בסניף הקופה להנחות כיצד בדיוק יש לבצע את הבדיקה (הסתמכתי על הסבר הרופא בביקורת ). גם לי יצאה תשובה שליליתוגם אני תוהה אם אכן עשיתי את הבדיקה נכון.

שבת שלום,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אותי הנחו לעשות זאת בעצמי....

רעות
    14/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' אריה לידור - גם אני.... - תגובה

ד``ר אריה לידור
    15/01/2012

שלום לך
    המקובל כי הרופא מבצע את הבדיקה
    כך אני נוהג
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוך כמה זמן מרגע לקיחת הדגימה עליי

רעות
    16/01/2012

תוך כה זמן מרגע לקיחת הדגימה עליי להעבירה למעבדה? כי הרופא שלי לא עובד בבוקר...האם אוכל לקחת דגימה בערב ולהעבירה בבוקר למעבדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו