מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה לסטרפטוקוק Bגלי11/01/2012
שלום,
אני בהריון ראשון, שבוע37 ,הריון תקין עד כה ללא בעיות מיוחדות.
לפני כמספר ימים ביצעתי משטח להמצאות סרפטוקוק B, שתוצאתו היתה שלילית,
המשטח בוצע על ידי אולם המכזירות במעבדה לא ידעו בודאות איך עלי לבצע את המשטח והנחו אותו להחדיר את המטוש לנרתיק ולהעבירו בתנועת משיכה עיקביתל אזור פי הטבעת( אותו מטוש).
במהלך הבדיקה החדרתי את המטוש לעומק של 3 ס"מ בערך לכיוון צואר הרחם, האם אופן ביצוע הבדיקה תקין או שאלי לחזור על הבדיקה בשנית?
כעט אני בסיום של טיפול במשחת אגיסטן 2% עקב פיטריה ואגינאלית , במיקרה הצורך בביצוע חוזר כמה ימים אחרי סיום הטיפול אוכל לבצע את הבדיקה?
במידה וביצעתי את לקיחות המשטח באופן שגוי , כיצד עלי לבצעו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לסטרפטוקוק B - תגובה
ד``ר אריה לידור12/01/2012שלום לך
תמוה בעיני שאת בצעת לעצמך דגימה זו שצריכה להתבצע על ידי רופא. פני לרופא לבצוע הבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' אריה לידור - גם אני....
מיכל13/01/2012דר' נכבד,
לאור תשובתך אני חייבת גם לשתף מנסיוני השבוע...אז גם אני ביצעתי השבוע את הבדיקה בעצמי וגם לי לא ידעו בסניף הקופה להנחות כיצד בדיוק יש לבצע את הבדיקה (הסתמכתי על הסבר הרופא בביקורת ). גם לי יצאה תשובה שליליתוגם אני תוהה אם אכן עשיתי את הבדיקה נכון.
שבת שלום,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי הנחו לעשות זאת בעצמי....
רעות14/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' אריה לידור - גם אני.... - תגובה
ד``ר אריה לידור15/01/2012שלום לך
המקובל כי הרופא מבצע את הבדיקה
כך אני נוהג
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוך כמה זמן מרגע לקיחת הדגימה עליי
רעות16/01/2012תוך כה זמן מרגע לקיחת הדגימה עליי להעבירה למעבדה? כי הרופא שלי לא עובד בבוקר...האם אוכל לקחת דגימה בערב ולהעבירה בבוקר למעבדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)