מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנועות עובר משבוע 13,הגיוני?רחל12/01/2012
שלום,ותודה מראש
הריון שני,שבוע 16 מהלך ב"ה תקין.
בשבוע 13 התחלתי להרגיש פיצוצים מוכרים,מתוקים מאוד בבטן שלי,לא העזתי לחשוב שזה תנועות,חשבתי אולי גזים אל תדמייני,(למרות שאין לי), מאחר וזה המשיך,העזתי לאמר בקול,כמובן שבעלי צחק עלי,סיפרתי לאמא שילדה תשעה ילדים,והיא אמרה גם אני הרגשתי כבר בשלב זה,אז הבנתי שאוני כנראה מודעת לעצמי,התנועות התגברו מאוד והיו ימים שעם כל ביס ראשון שלי התנועות היו ממש מורגשות,שכבר חשבתי שזה מוגזם להרגיש בשבוע 14 15,למרות שזה נעים לי מאוד,הרופא ממש זילזל בי וזה לא היה נעים...הוא אמר שעובר ששוקל 70 גרם לא יתכן שאפשר לחוש...בימים האחרונים אני כמעט שלא מרגישה אותו,ודי מתגעגעת.
1.האם זה הגיוני ככ מוקדם?זה אומר משהו על העובר,או עלי?
2.איך יתכן שהרגשתי אותו ממש מטפס עלי?הבנתי שאולי הוא צמוד לדופן הרחם?מה זה תנועות החפירות האלו?אולי הוא היה במצוקה?
3.זה בסדר שאני לא חשה אותו בימים האחרונים?
4.זה קצת מזלזל בי שבעלי והרופא לא מאמינים לי,אין מה לעשות נכון?רק לצחקק בהנאה עם חברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר משבוע 13,הגיוני? - תגובה
ד''ר גדעון נגר14/01/2012לא סביר שחשת בתנועות עובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)