שקים\פות עורפית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקים\פות עורפית
    נדיה
    04/02/2008

שלום רב,
    אני בהריון עם תאומים בשבוע 10+4.ב 13/02 אמורה לעשות שקיפות עורפית.מעוניינת גם לבצע בדיקת דם מיוחדת לשקיפות עורפית.שאלתי היא האם כדי לעשות את הבדיקה לפני השקיפות עצמה ולבוא עם תוצאות כבר לשקיפות?או שהכל עושים באותו יום?כי אם כן אז איך בדיוק משכללים את הסיכויים למומים חס וחלילה?
    אודה מאוד לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקים\פות עורפית

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    05/02/2008

הבדיקה נעשית לאחר השקיפות.התוצאה של השקיפות נמסרת למעבדה ושם משקללים את רמת הסיכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

נדיה
    06/02/2008

קודם כל תודה קבה על השאלה.כאשר התקשרתי להזמין לי תור לביקת דם שקשורה לשקיפות נאמר לי שבהריון עם תאומים לא עושים את הבדיקה הזאת.האם זה נכון?או שסתם הוטעתי?
    אודה מאוד לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    07/02/2008

אכן רוב המעבדות לא עושות את בדיקת הדם בהריון תאומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו