שלום, ספורט לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, ספורט לאחר לידה
    שרית
    16/01/2012

שלום! לפני הלידה וגם במהלכה הייתי מאוד פעילה ספורטיבית, אני שנים מתאמנת לפני ההריון בספינינג ובמהלך ההריון הייתי עושה הליכות והייתי גם בחוג לנשים בהריון. עכשיו אני קצת אחרי לידה (ותפרים) ברור שאני לא יכולה לעשות ספורט, רציתי לדעת אם יכול להיות קשר ברמת העייפות שלי ולעובדה שאני אינני פעילה כלל? ברור לי שהגוף זקוק למנוחה בלי קשר. מה ניתן לעשות? גם אחרי לילה של שינה (כשאמא שלי פה) אני מרגישה כאילו לא ישנתי בכלל...
    מתי בכלל מומלץ לחזור להתאמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, ספורט לאחר לידה

הוספת תגובה

• שלום, ספורט לאחר לידה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    16/01/2012

שלום לך
    כ 6 שבועות לאחר הלידה פני לבדיקת רופא. במידה ובדיקה זו תקינה יכולה לחזור בהדרגה לפעילות הגופנית לה היית מורגלת
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט לאחר לידה-תגובה

עדי
    18/01/2012

אני גם הייתי מכורה בלא מובן המילה לספורט לפני הלידות אבל בתור אמא קצת יותר קשה לי להתמיד, אני עדיין עושה אבל פחות. אני בכל אופן חזרתי אחרי שלושה חודשים לכושר, אולי אפשר פחות, הכי טוב להתייעץ עם הרופא.
    אני בדעה שלך, אין ספק שספורט באופן כללי גורם לתחושת יעילות ואנרגטיות
    מה שכן בתקופה של משכב לידה לקחתי מוצר טבעי מכל מיני צמחים סיניים שנקרא לאחר לידה, אפשר לקנות אותו ניראה לי בכל בית טבע (הוא של זן צמחים) והוא מאוד תמך אותי בהתאוששות הקשה שאחרי הלידה
    והכי חשוב לנוח כמה שאפשר ולהבין שהגוף עבר חוויה והוא צריך להתאושש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו