איזון בלוטת התריס לפני ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזון בלוטת התריס לפני ההריון
    מורן
    19/01/2012

שלום רב,
    כמה זמן על בלוטת התריס להיות באיזון לפני הכניסה להריון? אני מקבלת תשובות שונות מרופאים שונים. בנוסף, על כמה צריך ה-tsh לעמוד כך שייחשב מאוזן? הבנתי שלמשל, 4.5 נחשב גבוה מדי. ושאלה אחרונה - האם קיימים גניקולוגים או מומחים לפריון התמחים גם באנדוקרינולוגיה בארץ? אשמח להפנייה. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטת התריס

נעמה
    20/01/2012

הי יש לי תת פעילות גם והתחלתי לקחת אלטרוקסין רק בשבוע 7 כי אז היא התחילה להשתולל. נראה לי באמת רצוי לקחת לפני ההריון. את יכולה לפנות לדר עדי דוידסון הוא גם בענייני בלוטת התריס אליו פניתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזון בלוטת התריס לפני ההריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    22/01/2012

שלום לך
    רצוי מאד להתחיל בנסיונותייך להרות כאשר הTSH בתחום התקין ( מהו תחום זה - תלוי במעבדה הבודקת) . במידה וקיימת פעילות יתר או תת פעילות רצוי לאזנם בכלל וסמוך להריון ובמהלך ההריון בפרט
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו