הריון מרובה עוברים-דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מרובה עוברים-דחוף בבקשה
    טל
    19/01/2012

שלום. בשבוע 11+5 עם שלישיה לאחר טיפול אי וי אף. מחר אמורה לעשות דילול לשני עוברים. נאמר לי להזריק היום פרוגסטרון רטרד 500 מ"ג ומחר . שעה לפני הדילול להתחיל מוקסיפן.
    שאלתי לגבי הזריקה. האם יש בזריקה סיכון כלשהו לעוברים? מה מטרת הזריקה? למה נותנים אותה? האם אוכל להזריק לעצמי?
    אני חוששת להזריק. קראתי שהזריקה אינה בטוחה. האם נכון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טל, יש לי שאלה אליך

חנה
    21/03/2012

טל שלום.אני מקווה שהדילול עבר בשלום.
    אני נמצאת כרגע בשבוע 9+3 עם תאומים אחרי IVF. אני שוקלת דילול (אני יותר משבוע עם דימום וההריונות שלי בעייתיים- מפחדת שאאבד את שניהם). יש לי שאלה טכנית: איך קיבלת אישור לדילול של שניים מתוך 3 ואצל מי עשית את הדילול.אודה לך על תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון מרובה עוברים-דחוף בבקשה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    22/03/2012

שלום לך
    רצוי להזריק פרוגסטרון לתמיכה בהמשך ההריון ומניעת פעילות רחמית. אין סכנה בזריקה זו אותה מבצעת אחות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו