מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרינהdana23/01/2012
אני ממש לא בטוחה שזה המקום לשאול אבל:
אני בשבוע 5
אך יש לי שאלה במידה ויש לכם הבנה בכך אודה
:
האם כוס עם משקה שהובא מיפו עכשיו,
אם אני נוגעת בו ((לא שותה))
מזיזה אותו ממקום למקום
יכול להקרין עלי קרינה רדיואקטיבית- נוכח העובדה שהובא מאיזור של הכור שהתפוצץ ביפן? (טוקיו)
((אישה בהריון חודש 5))
כי הבנתי במסעדות שם עושים מדידות לאוכל
האם אוכל ללא אכילתו יכול להקרין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור23/01/2012ערב טוב
אוכל או כלי יכול להעביר קרינה
אוכל ללא אכילה יכול להעביר מעט קרינה
מניח שמי שהביא כוס לא הביא כוס נושאת קרינה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכוס פלסטיק רגילה
dana23/01/2012תודה רבה!
הוא שם את הויסקי בכוס פלסטיק רגילה
האם יש סיכון בכך שלקחתי את הכוס ושמתי אותה בחדר אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכוס פלסטיק רגילה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור24/01/2012בוקר טוב
לא מבין
האם יכולה לפרט, לא ברורה מה קרה ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוס קרטון
dana24/01/2012זה בהמשך למה ששאלתי אותך
האם כוס קרטון מישראל המכיל משקה שהובא מיפן טוקיו יכול להיות קרינה רדיואטקיבית
שתסכן עובר?
אישה בהריון תחילת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוס קרטון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור24/01/2012ערב טוב
איזה משקה
למה המשקה חשוד בקרינה ????
שתית מהמשקה ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)