מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטראסאונד שבוע 7דנה29/01/2012
שלום רב
עשיתי אולטראסאונד בשבוע 7 שהראה שני שקי הריון בגודל 17 מ"מ. הרופאה ראתה שק חלמון, אך ללא עובר. היא אמרה שמוקדם לראות עובר, ושהמצב בסדר גמור. קבענו לאולטראסאונד נוסף בסוף השבוע ה-8.
ממה ששמעתי מהריוניות אחרות, אצל רובן כבר ראו עובר בשבוע 7.
האם זה באמת בסדר או שרק רצתה לא להלחיץ אותי? האם בגלל שמדובר בשני שקי הריון אז ההתפתחות איטית יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד שבוע 7 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור29/01/2012ערב טוב
שני שקי הריון לא מאיטים התפתחות.
מומלץ לבצע על קול וגינאלי במכון על ידי טכנאית או רופא מומחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטראסאונד שבוע 7
דנה30/01/2012הבדיקה היתה וגינאלית ע"י רופאת נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק אותו סיפור...
סהר30/01/2012לפני שבועיים הייתי בשבוע 7,אחרי שנצפו שבוע קודם
2 שקי הריון וכשבאתי עדיין לא היה דופק.
גם אני חששתי כמוך למה הדופק מתעכב..
ואז באתי שבוע שעבר,שמבחינתי הייתי כבר בשבוע כמעט 8
וראו דופק ב-2 השקים והיא אף אמרה לי שהשקים מתאימים
לשבוע 6+5 ו-6+4, כך שהכל עוד יכול להשתנות אצלך שבוע הבא..
ב"ה..
שיהיה בהצלחה.
(-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)