שאלה חשובה לגבי איקס שביר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לגבי איקס שביר
    הראל
    31/01/2012

שלום,
    אני בהריון שבוע 15 ונמצאתי נשאית של איקס שביר. הבדיקה העלתה שיש לי למעלה מ-200 חזרות. לפי כל הכתבות שקראתי באינטרנט אני אמורה להיות עם פיגור שכלי.
    אבל תודה לאל, אני אולי לא הכי חכמה בעולם אבל בהחלט לא עם פיגור.
    מה זה אומר? האם זה בהכרח אומר שהגוף שלי בוחר להשתמש ב-Xים הבריאים יותר מאשר בחולים?

אני יודעת שהסיכוי שלי לעובר תקין הוא 50% ואני לא משלה את עצמי, אני פשוט מחפשת להבין איך זה קורה ואולי יש לי חלון אור קטנטן שאם אכן התמזל מזלי והגוף שלי משתמש יותר בתאי X תקינים אז אולי גם הפעם הוא בחר נכון.

אני מאוד אודה לך על העזרה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לגבי איקס שביר

הוספת תגובה

• איקס שביר

רעות
    31/01/2012

היי,
    בבדיקות הגנטיות שעברתי נמצאתי כי אני נשאית איקס שביר (62 חזרות)והפנו אותי מיד ליעוץ גנטי, שם הוסבר לי הנושא בפירוט רב.

אני מציעה לך לקבוע בהקדם תור לייעוץ גנטי. מההבנה שלי את הנושא וכך הוסבר לי ע"י היועצת: אם יהיה לי בן עם מעל 200 חזרות הוא בוודאות יהיה מפגר אבל אם תהיה לי בת עם מעל ל- 200 חזרות יתכן וזה פחות יבוא לידי ביטוי וזה מכיוון שכל תא ותא בגוף בוחר עם איזה איקס הוא רוצה לעבוד כך שיתכן שהרבה מהתאים שלך בחרו את האיקס הטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה לגבי איקס שביר - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    31/01/2012

שלום,
    מומלץ שתתיעצי עם מומחה לגנטיקה רפואית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו