מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה לגבי איקס שבירהראל31/01/2012
שלום,
אני בהריון שבוע 15 ונמצאתי נשאית של איקס שביר. הבדיקה העלתה שיש לי למעלה מ-200 חזרות. לפי כל הכתבות שקראתי באינטרנט אני אמורה להיות עם פיגור שכלי.
אבל תודה לאל, אני אולי לא הכי חכמה בעולם אבל בהחלט לא עם פיגור.
מה זה אומר? האם זה בהכרח אומר שהגוף שלי בוחר להשתמש ב-Xים הבריאים יותר מאשר בחולים?
אני יודעת שהסיכוי שלי לעובר תקין הוא 50% ואני לא משלה את עצמי, אני פשוט מחפשת להבין איך זה קורה ואולי יש לי חלון אור קטנטן שאם אכן התמזל מזלי והגוף שלי משתמש יותר בתאי X תקינים אז אולי גם הפעם הוא בחר נכון.
אני מאוד אודה לך על העזרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקס שביר
רעות31/01/2012היי,
בבדיקות הגנטיות שעברתי נמצאתי כי אני נשאית איקס שביר (62 חזרות)והפנו אותי מיד ליעוץ גנטי, שם הוסבר לי הנושא בפירוט רב.
אני מציעה לך לקבוע בהקדם תור לייעוץ גנטי. מההבנה שלי את הנושא וכך הוסבר לי ע"י היועצת: אם יהיה לי בן עם מעל 200 חזרות הוא בוודאות יהיה מפגר אבל אם תהיה לי בת עם מעל ל- 200 חזרות יתכן וזה פחות יבוא לידי ביטוי וזה מכיוון שכל תא ותא בגוף בוחר עם איזה איקס הוא רוצה לעבוד כך שיתכן שהרבה מהתאים שלך בחרו את האיקס הטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה לגבי איקס שביר - תגובה
ד``ר איילון לחמן31/01/2012שלום,
מומלץ שתתיעצי עם מומחה לגנטיקה רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)