מיקום הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקום הריון
    L
    04/02/2012

שלום,
    אני בשבוע 6 להריון לאחר IVF, ולאחר בדיקת א.ס הרופא אמר שמיקום ההריון באזור תחתית הרחם והא לא ממש אוהב זאת. יש לציין שכבר הייתי בהריון לפני מס' חודשים שהסתיים לצערי בשבוע 13 כתוצאה מירידת מים מוקדמת. כמו כן בעבר בוצעה פעולה של הסרת מחיצה ברחם שלי כך שהמבנה שלו כנראה לא אופטימלי כלל.
    מדוע הרופא ציין שמיקום באזור התחתון של הרחם פחות טוב ממיקום גבוה יותר? מה זה אומר?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקום הריון

הוספת תגובה

• מיקום הריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/02/2012

שלום לך
    השרשה תקינה קורית גבוה בחלל הרחם. לכן עלייך לחזור על בדיקת האולטרהסאונד לוידוי המשך התפתחותו התקינה של ההריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקום הריון-המשך

L
    06/02/2012

תודה על התשובה.
    אז מה מה הסיכוי להחזיק הריון כזה? האם נכונה לי אכזבה נוספת? האם אצל כל אישה הרה בודקים את מיקום ההריון, כי בפעם הקודמת איני זוכרת שדובר על זה וההריון הסתיים בהפלה.
    מדוע המיקום כה משמעותי?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו