מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח קיסריהילה07/02/2012
שלום רב,
אני נמצאת בשבוע 39 לפני שלושה שבועות הייתי בבית החולים איכלוב לביצוע סקירה מכוונת ובסקירה גם עשו לי הערכת משקל של 3100,אתמול ביקרתי אצל רופאת נשים שניסתה לעשות לי הערכת משקל ולא הצליחה ושלחה אותי שוב להערכת משקל כי היא לא חושבת שהתינוק שוקל שלוש קילו,השאלה שלי זה שאם יראו שהתינוק מעל 4 וחצי קילו אני חייבת לעשות ניתוח קיסרי?ובמידה ואני לא רוצה ניתוח קיסרי איזה סיכונים אני לוקחת?
אני הבנתי שעושים קרע במידה והתינוק לא יוצא אז אם הוא גדול איפה הבעיה אם עושים קרע?
אני פשוט נורא חוששת מהניתוח הזה ואני יודעת שזה יכניס אותי למצב נפשי שיהיה לי קשה להתמודד איתו
אשמח לתשובה תודה הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר אריה לידור08/02/2012שלום לך
קודם כל בצעי הערכת משקל. אם משקל העובר אינו עובר 4500 רשאית ללדת לידה וגינלית. אם משקלו 4000 ומעלה בנוכחות סכרת הריונית עלייך להנתח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)