שאלה לגבי כאבי בטן בהריון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי כאבי בטן בהריון.
    ללין
    12/02/2012

היי,

אני בשבוע 13 להריון.

מתחילת ההריון (שבוע 4) הופיעו לי כאבי מחזור לא מחזור הזויים כאלה כמו דקירות למטה ממש קרוב לשלפוחית השתן.(אין לי דלקת בשלפוחית) כמו לחצים לא מוגדרים.

לא חשתי כאבים כאלה בהריון הראשון שלי ולכן עשיתי בירורים כדי לדעת מה זה יכול להיות כמובן שכמה רופאים טענו (בפורמים, אתרי אנטנט וכדו') שזה התרחבות הרחם, הרחם גדל ולכן יש את הכאבים האלה.שמעתי את זה גם ממס' בנות סביבי.

לפני כשבוע הלכתי לבדיקה שגרתית אצל הרופא שלי שעל אף שהכל תקין בבדיקת אולטרה סאונד ובשקיפות עורפית הוא נלחץ וטען שאלו הן התכוצויות רחם מסוכנות ובעקבות כך הוא נתן לי אוטרוגיססטן שלוש פעמים ביום 200 מ"ג. אני לא חובבת כל כך תרופות וזה מאוד מלחיץ אותי שהוא נתן לי את הכדורים האלה.

אני חסרת אונים כיוון שבהריון הראשון כאבים אלה לא הופיעו אז בשבילי זו פעם ראשונה ואני מפחדת פחד מוות לקחת את הכדורים( גם בגלל כל השמועות על עובר ממין נקבה).

הכאבים מופעים עד שלוש פעמים ביום אבל זה מאוד משתנה.

תודה רבה על ההתחייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן בהריון. - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    12/02/2012

ערב טוב

3 פעמיים ביום כאבים זה בתחום הסביר
    ציריים מסוכנים זה 2-3 בעשר דקות
    כאב פעם ב 8 שעות לא מסוכן

נרות אוטרוגסן לנרתיק לא מסוכנים לעובר

אם הרופא המליץ כדאי לקחת
    כדאי למדוד אורך צוואר רחם וגינאלי

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו