עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    אודליה
    13/02/2012

שלום!
    בחודש שעבר תאריך המחזור שלי התחיל בין ה14\15 (כיוון שאינני יודעת אם לחשב את היום בו מתחילות ההפרשות) כך שאם אני סופרת את ה-14 כיום הראשון זה אומר שבערך ב29 לינואר אני בזמן הביוץ. אני ובן זוגי שכבנו ב28 לחודש והוא גמר בפנים. כיום התאריך הוא ה13 לפברואר ואם החשבון הזה הוא הנכון אז זה אומר שהמחזור היה אמור להופיע בערך בין ה10 עד לימים הללו. אתמול החלו אצלי הפרשות קלות מעט חומות כמו בהתחלת המחזור שאותו אני מקבלת באופן קבוע אך הסימן לכך הוא רק בניגוב איבר המין אין אפילו סימני הפרשה בתחתונית כמו בד"כ. מקריאה של כל מיני סימני התחלת הריון באינטרנט לא הרגשתי שיש לי אף אחד מן הסימנים לא הפרשות מוגברות, לא נתינת שתן מוגברת, לא כאבי ראש לא מצבי רוח.. שום סימן לא נראה לי רלוונטי מלבד ההפרשות החומות שיש לי שכרגע אינני יודעת אם לייחס אותן להתחלת הריון או התחלת מחזור חודשי כמו בדרך כלל. איך עוד אני יכולה לדעת מסימנים פיזיולוגיים אם אכן זהו הריון ואם כן מה הדרכים שבהן אני יכולה לוותר על הריון זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    13/02/2012

שלו ם לך
    קודם כל בצעי בדיקת דם להריון. במידה וחיובי הרי נקלטת להריון . במידה ושלילי התייחסי לזה כאל וסת.
    במידה וחיובי ואינך רוצה בהמשך ההריון ניתן לדון על המשכו או הפסקתו

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו