דואגת מאוד - הפסקתי להקיא בשבוע 10+

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת מאוד - הפסקתי להקיא בשבוע 10+
    אילי
    17/02/2012

אני בשבוע 11, החל משבוע 7 היו לי המון בחילות והקאות. פתאום שמתי לב שכבר כמה ימים אני לא מקיאה האם זה אומר שיש בעיה? האם יתכן לנטילת אזניל גרמה אולי ח"ו שלא יהיה דופק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

אילי
    17/02/2012

לפני שבועיים נצפה דופק באולטראסאונד, וכן אני לוקחת כבר יומיים כדור אביטרן 100 לשיכוך כאבים בצלעות כנראה כתוצאה מהשיעול החזק שהיה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין יש בחילות?

tuly82
    18/02/2012

השאלה האם הפסיקו לגמרי גם הבחילות או שיש בחילות ואת פשוט לא מגיעה למצב של הקאה?
    אין חובה שיהיו בחילות/הקאות בהריון (לי לא היו...) והם יכולות להופיע/להיפסק בכל שלב במהלך הטרימסטר הראשון...
    אם באופן פתאומי הפסיקו הבחילות לגמרי הייתי הולכת להיבדק בשביל השקט הנפשי... אבל כאמור, הופעת/הפסקת בחילות בדרך כלל לא קשורה לתקינות ההריון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דואגת מאוד - הפסקתי להקיא בשבוע 10+ - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    19/02/2012

לעיתים הבחילות פוסקות בשבוע זה אך בכל זאת ממליץ על USחוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו