תפר הדוק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפר הדוק?
    שיר
    22/02/2012

שלום
    אני 4 חודשים אחרי לידה.
    הייתי בביקורת 6 שבועות אחרי ונאמר לי שהכל בסדר עם התפרים.
    העניין הוא שיש הרגשה של אי נוחות וקצת כאב בקיום יחסים, ודימום שהתחיל יום אחרי קיום היחסים . כמו כן נגעתי באיזור והרגשה של משהו לא נוח בצד שמאל של הנרתיק כשאני מותחת את העור שנמצא ליד הנרתיק לצדדים (לעומת צד ימין שמרגיש בסדר גמור). מיילדת שראתה אותי אמרה שיש משהו בתפר שלא נראה לה ומשם הדימום כשמתחככים באיזור.
    רציתי לדעת - מה עושים במקרה של תפר הדוק? והאם זה פרוצדורה פשוטה? נעשה בהרדמה מקומית?כללית? קצת לחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפר הדוק?

הוספת תגובה

• תפר הדוק? - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    23/02/2012

שלום.
    יש צורך כמובן לבדוק כדי לייעץ. בד"כ אין צורך כלל בהרדמה. אבל נתון לבדיקה והחלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

ליטל
    24/02/2012

אני מקווה שהעניין הסתדר.
    אפשר לשאול היכן ילדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הסתדר....כי עוד לא הייתי אצל

שיר
    24/02/2012

רופא. ילדתי ברמבם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו