כאבי ראש חזקים בזמן הנקה-האם יש קשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חזקים בזמן הנקה-האם יש קשר
    חגית
    10/05/2007

שלום שמי חגית,
    יש לי תינוק בן 6 שבועות אשר ניזון מהנקה בלבד,
    בשבוע האחרון ליווה אותי כאב ראש חזק וחריג - חשוב לציין שאני לא סובלת לעולם ממגרנות - כאב הראש הלך והתחזק ובלילה התעוררתי כאילו מישהו דופק לי בתוך הראש וגם בחילות, לאחר מספר דקות הקאתי והרגשתי הקלה מסוימת. כאב הראש המשיך ללוות אותי במהלך כ- 4 ימים לאחר מכן - מעין כבדות בראש + בחילות. האם יש קשר להנקה? ומה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש והנקה

ג'ניס זאוסמר
    10/05/2007

שלום חגית,
    אני מקווה שאת כבר חשה בטוב ולא יהיו לך יותר כאבי ראש.
    התשובה לשאלה שלך היא - כנראה שלא.
    יש נשים אשר סובלות מכאבי ראש , בדרך כלל בתקופה של השבועות הראשונות של ההנקה וזה עובר.
    הסיבה לא כל כך ידועה אבל חושבים שזה קשור להורמון אוקסיטוצין המופרש בזמן ההנקה . ההורמון הזה חייב להיות מופרש בהנקה תקינה אבל לפעמים ההפרשה יכולה להיות חזקה והיא עלולה להיות הגורם לכאב ראש אבל רק בזמן ההנקה. כמו שאמרתי - עובר.
    לפי דעתי הכאב ראש שהיה לך לא היה קשור להנקה כי כאבי הראש אשר כן קשורים להנקה מופיעים רק בזמן ההנקה ואצלך נמשך ימים.
    אם יופיעו לך כאבי ראש כאלו שוב יש לפנות לרופא לבדיקה. תצייני לרופא סוג הכאב, משך הכאב ומתי הוא מופיע.
    אפשר לבצע תרגילי הרגעה ו/או לקחת אקמול/נורופן גם בהנקה.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות המפורטות והמהירות

חגית
    12/05/2007

המון תודה לכם על תשומת הלב והתגובות המהירות. אני בטוחה שרבות כמוני נהנות ומוצאות רוגע ושקט לאחר גלישה קצרה בלבד בפורום.

בענייני האישי, פניתי לרופאה שלי והתחלתי לבצע בדיקות של הורמון האוקסיטוצין.

שוב תודה, יישרו כוח.
    חגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו