מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי שפיר שבוע 32מונה26/02/2012
שלום,
אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני ממש בחרדות.
בת 27 שבוע 23, הריון ראשון.
תוצאות שקיפות עורפית לפי גיל + בדיקה + סקר ביוכימי: 1:12,000
תוצאת חלבון עוברי 1:3200
אני ממש לא רגועה ולא סגורה על עצמי לגבי העניין של מי שפיר ואני חושבת לעשות מי שפיר בחודש שמיני-שבוע 32. הבנתי שבשבוע 30 נותנים זריקה לזירוז ההתפתחות של הריאות. כמה שאלות:
1. מה הסיכונים בזריקות האלו?
2. האם הסיכון היחיד הוא ללידה מוקדמת ובמידה ואלד מוקדם מה הסיכון לעובר שהרי נותנים משהו לריאות כדי שיבשילו?
3. תוך כמה זמן מתקבלות התוצאות של מי שפיר בחודש זה והאם יש אפשרות לזרז אותן?
4. האם יש סיכון של זיהום/אובדן של העובד וכריתה של הרחם כמו בשני המקרים שהיו שנה שעברה גם בשלב מתקדם זה של ההריון?
5. ממה שידוע לכם. כמה מקרים יש בערך בשנה של תסמונת דאון בגיל כזה ועם נתונים כאלה? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר שבוע 32 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור26/02/2012ערב טוב
למיטב ידיעתי מנכל משרד הבריאות הוציא לפני חודש חוזר חדש אשר בו לא מאושר לבצע בדיקת מי שפיר בשבוע 32 ללא סיבה רפואית כבדה.
לפי הנתונים שלך אין סיבה רפואית כבדה לביצוע מי שפיר ולכן לא יאושר לך בשבוע 32
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)