מי שפיר שבוע 32

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר שבוע 32
    מונה
    26/02/2012

שלום,
    אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני ממש בחרדות.
    בת 27 שבוע 23, הריון ראשון.
    תוצאות שקיפות עורפית לפי גיל + בדיקה + סקר ביוכימי: 1:12,000
    תוצאת חלבון עוברי 1:3200
    אני ממש לא רגועה ולא סגורה על עצמי לגבי העניין של מי שפיר ואני חושבת לעשות מי שפיר בחודש שמיני-שבוע 32. הבנתי שבשבוע 30 נותנים זריקה לזירוז ההתפתחות של הריאות. כמה שאלות:
    1. מה הסיכונים בזריקות האלו?
    2. האם הסיכון היחיד הוא ללידה מוקדמת ובמידה ואלד מוקדם מה הסיכון לעובר שהרי נותנים משהו לריאות כדי שיבשילו?
    3. תוך כמה זמן מתקבלות התוצאות של מי שפיר בחודש זה והאם יש אפשרות לזרז אותן?
    4. האם יש סיכון של זיהום/אובדן של העובד וכריתה של הרחם כמו בשני המקרים שהיו שנה שעברה גם בשלב מתקדם זה של ההריון?
    5. ממה שידוע לכם. כמה מקרים יש בערך בשנה של תסמונת דאון בגיל כזה ועם נתונים כאלה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר שבוע 32

הוספת תגובה

• מי שפיר שבוע 32 - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    26/02/2012

ערב טוב

למיטב ידיעתי מנכל משרד הבריאות הוציא לפני חודש חוזר חדש אשר בו לא מאושר לבצע בדיקת מי שפיר בשבוע 32 ללא סיבה רפואית כבדה.

לפי הנתונים שלך אין סיבה רפואית כבדה לביצוע מי שפיר ולכן לא יאושר לך בשבוע 32

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו