שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות
    היי
    27/02/2012

לפני חמישה שבועות היה המחזור האחרון שלי. כניראה לא חישבתי נכון וקיימתי יחסי מין ביום השני של הפוריות. בגלל כל מיני סיבות לקחתי פוסטינור רק ארבעה ימים אחרי המגע. (באתר הכללית הייתה כתבה שמחקרים מצאו כי הגלולה אפקטיבית עד חמישה ימים ולא רק 72 כמו שכתוב)
    המחזור מאחר עד מאוד. בגלל שניכנסתי להריון לפני ארבע שנים - אני מזהה יפה את הסיפטומים (חזה כואב בטירוף, הפרשה רירית ואיחור של שבוע) .
    * האם האיחור הוא בגלל הפוסטינור?
    *אם במידה ויתכן הריון האם יהיה זה הריון מחוץ לרחם בגלל הפוסטינור ואם כך, איך אבצע הפלה?
    *אם במידה ואני בהריון ורוצה את גלולת המיפיגי'ן והציטוטק, כמה זמן תהיה הפרוצדורה עד קבלתם כי הגלולה יכולה להנתן רק בשבוע השביעי ואני כבר בחמישי...ולא רוצה גרידה. אז כמה תהליך הוועדה והבדיקות לוקחים עד מועד הטיפול ההפלתי?
    אני מודה לכם מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי!

היי
    28/02/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות חשובות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    29/02/2012

שלום לך
    הפוסטינור יכול לגרום לשיבושים בוסת. ליתר בטחון בצעי בדיקת הריון כדי לאמת או לשלול הריון לפחות שבועיים מקיום יחסי המין הבלתי מוגנים. אם התוצאה חיובית נדון ביתר שאלותייך לגבי ההריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרתי, לצערי.....

היי
    02/03/2012

כמובן וצדקתי ואני בהריון. ספירת הבטא שלי היא 9993 ואי לדעת כאמור את השבוע עד לביצוע אולטראסאונד ווגנאלי. השאלה כעת היא אם במידה ואספיק את הטיפול התרופתי(מפיגין וציטוטק) האם הוא עדיף על שאיבה (20 דקות וגמרנו?) מישום מה גם שאיבה בבית החולים הפרטי זולה יותר....
    על מה תמליץ מבחינת השלכות לעתיד, סיכויי הצלחה , אי נעימות אחרי (אני יודעת שבטיפול תרופתי ניתן לדמם באופן חזק כשבועיים שלושה
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרתי, לצערי..... - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/03/2012

שלום לך
    מומלץ טיפול בכדורים שהוא טיפול לא פולשני לעומת שיטות ההפסקה האחרות הנחשבות לפולשניות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי תשובה בשבילך

אנונימית
    02/03/2012

אני עד לא מזמן גם חשבתי לעשות הפלה וגם נלחצתי בדיוק מאותו המצב,
    אבל לפני שהחלטתי לא לעשות, הספקתי לברר את כל ההליכים ואני רוצה להגיד לך שברגע שאת פונה לוועדה הם מבקשים ממך אישור רפואי לאיזה שבוע היריון את ועם ההיריון תקין (לא חוץ רחמי) ולפי מה שהם אומרים, הם מתחשבים בך בתאריכים ועם יש צורך למהר עם הועדה והכל, הם יעשו את זה, אבל הם לא ימשכו את זה עד לגרידה, בהצלחה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

היי
    04/03/2012

הייתי שמחה לייעוץ מהמומחים. לפי חישוב הימים אני בשבוע 6 ויומיים, מה עלי לעשות? לבחור בתרופה או בגרידה, אנה חיזרו אלי אני זקוקה נואשות לעזרה:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/03/2012

שלום לך
    אמנם 2 השיטות יעילות ובטוחות אך עדיף לנסות כדורים שהינה שיטה לא פולשנית ולא מצריכה הרדמה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו