מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנועותאלכס28/02/2012
אני לא יודעת את התאריך המדויק שלי, לפי האולטרסאונד הראשון אני בסביבות סוף שבוע 17 עכשיו, לפי סקירת המערכות זה קצת יותר מתקדם ממה שחשבו.
כבר בשבוע 15 או 16 התחלתי להרגיש תנועות בבטן, בשבועות הראשונים חשבתי שזה גזים ובעיות עיכול אבל אחר כך זה התחזק והפך לברור יותר, ועכשיו אני בטוחה שזה העובר.
באחד מהימים כשבעלי שם יד על הבטן שלי הוא הרגיש תנועה חזקה, מכל מיני חומר שקראתי באינטרנט, לא מרגישים תנועות עד שבוע 20 בהיריון ראשון ובמיוחד לא מבחוץ, אבל אני בהחלט מרגישה, אולי זה קשור לזה שהייתי בתת משקל קל לפני ההיריון וכרגע אני פחות או יותר השלמתי את החסר? רק רציתי לוודא שזה בסדר שאני מרגישה אותה זזה, לפעמים יש לה מן התקפים כאלה שהיא מתחילה לזוז הרבה וחזק, ואני מרגישה הכל, ולפעמים אני לא מרגישה אותה במשך כמעט יום שלם.
לאחרונה גם התחלתי להרגיש לא רק בעיטות אלא גם תחושות כאילו היא מתהפכת בפנים, מעבירה את היד על הרחם או משהו, פוגעת בשלפוחית השטן או מושכת בפופיק, כמובן שאני לא באמת יודעת מה היא עושה שם, לפחות זה מה שאני מרגישה שהיא עושה.
זה בסדר נכון? זה היריון ראשון אצלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור28/02/2012ערב טוב
אין שום בעייה להרגיש תנועות בשבוע 17
כל אישה מרגישה תנועות בזמן שונה
נשים רזות יתכן ומרגישות תנועות יותר מוקדם
בשנת 2012 המכשיר לראות מצב העובר זה בדיקת העל קול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)