תנועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות
    אלכס
    28/02/2012

אני לא יודעת את התאריך המדויק שלי, לפי האולטרסאונד הראשון אני בסביבות סוף שבוע 17 עכשיו, לפי סקירת המערכות זה קצת יותר מתקדם ממה שחשבו.
    כבר בשבוע 15 או 16 התחלתי להרגיש תנועות בבטן, בשבועות הראשונים חשבתי שזה גזים ובעיות עיכול אבל אחר כך זה התחזק והפך לברור יותר, ועכשיו אני בטוחה שזה העובר.
    באחד מהימים כשבעלי שם יד על הבטן שלי הוא הרגיש תנועה חזקה, מכל מיני חומר שקראתי באינטרנט, לא מרגישים תנועות עד שבוע 20 בהיריון ראשון ובמיוחד לא מבחוץ, אבל אני בהחלט מרגישה, אולי זה קשור לזה שהייתי בתת משקל קל לפני ההיריון וכרגע אני פחות או יותר השלמתי את החסר? רק רציתי לוודא שזה בסדר שאני מרגישה אותה זזה, לפעמים יש לה מן התקפים כאלה שהיא מתחילה לזוז הרבה וחזק, ואני מרגישה הכל, ולפעמים אני לא מרגישה אותה במשך כמעט יום שלם.
    לאחרונה גם התחלתי להרגיש לא רק בעיטות אלא גם תחושות כאילו היא מתהפכת בפנים, מעבירה את היד על הרחם או משהו, פוגעת בשלפוחית השטן או מושכת בפופיק, כמובן שאני לא באמת יודעת מה היא עושה שם, לפחות זה מה שאני מרגישה שהיא עושה.
    זה בסדר נכון? זה היריון ראשון אצלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות

הוספת תגובה

• תנועות - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    28/02/2012

ערב טוב

אין שום בעייה להרגיש תנועות בשבוע 17
    כל אישה מרגישה תנועות בזמן שונה
    נשים רזות יתכן ומרגישות תנועות יותר מוקדם

בשנת 2012 המכשיר לראות מצב העובר זה בדיקת העל קול

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו