רחם נפוח בצד אחד??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחם נפוח בצד אחד??
    מודאגת
    01/03/2012

שלום,
    אני בשבוע 18+ להיריון,
    לפני כמה ימים שמתי לב לתופעה שקצת מדאיגה אותי ולכן קבעתי תור לרופא נשים אבל התור הקרוב ביותר שיכלו לקבוע לי הוא לחמישי הקרוב ולא מצאתי תשובה לשאלתי בגוגל לכן החלטתי לפנות אליכם, אני יודעת שלא תוכלו לתת לי תשובה מלאה כי אי אפשר לעשות איבחון דרך האינטרנט אבל עם שמעתם על זה או משהו ויש לכם מה להגיד אני אודה לכם מאוד, זה היריון ראשון ועד עכשיו הכל היה בסדר, ועכשיו אני מודאגת.
    הבטן שלי למעלה מאוד נפוחה, אפילו הפופיק יצא החוצה, אבל שלשום שמתי לב שהבטן למטה, באזור הרחם (איפה שכואב בזמן מחזור), נפוחה בצד ימין (גם מרגישה קשה יותר ורואים שהיא בבירור גדולה יותר מצד שמאל), המשפחה שלי אמרה לי לא לדאוג ושבטח הראש של התינוק נמצא שם או משהו ולא תמיד הכל צריך להיות סימטרי.
    הבעיה היא שלפעמים אני מרגישה מן כבדות כזאת שבאה דווקא מהצד הזה, לעתים נדירות מן דקירות כאלה. עשיתי אולטרסאונדים וסקירת מערכות מוקדמת וחוץ מזה שהרחם שלי הוא אחורי, הכל יצא בסדר. האם יש לי סיבה לדאוג או שזאת תופעה שהיא בסדר? התייעצתי עם חברה שהייתה בהיריון עד לא מזמן והיא אמרה שהיא לא שמה לב למשהו כזה אצלה, אבל זה שונה מאישה לאישה לא? בכל מקרה אודה לכם עם תוכלו להגיד את דעתכם כי עד יום חמישי הקרוב יש עוד כל כך הרבה זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רחם נפוח בצד אחד??

הוספת תגובה

• בבקשה אל תתעלמו מהשאלה שלי

אנונימית
    02/03/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחם נפוח בצד אחד?? - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    04/03/2012

לעיתים קרובות יש חוסר סימטריום בבטן עקב תנוחת עובר
    אך למען הזהירות יש לפנות לרופא הנשים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי אבל

ההה
    04/03/2012

התור שקבעו לי הוא רק ליום חמישי ואני מודאגת, בכל מקרה תודה, אני יודעת שלא תוכלו לעזור לי עם הבעיה הזאת דרך האינטרנט. יש לי שאלה אחרת, מאז תחילת ההיריון היו לי לפעמים כאבים בעצם הזנב שעם המשכו ניהיו יותר חזקים, עכשיו הכאבים נעלמו לזמן מה וחזרו, אבל כעת הם לא ממוקמים בעצם הזנב אלא קצת יותר ימינה, אני לא יודעת עם זה עצם הזנב או מה ועם זה קשוח לזה שהבטן בצד ימין נפוחה וקשיחה יותר מצד שמאל (הבטן התחתונה), אני קצת מודאגת. אני משתדלת לעסוק בספורט אבל מזג האויר אצלינו נורא אז אני בימים שאני בבית אני מסתפקת בשלוש הליכות של 5 דקות על הליכון בכל יום (שזה נותן לי מספיק מאמץ פיזי על הידיים והרגליים) יכול להיות שזה גם קשור לזה שמתחילת ההיריון עד לשבוע 19 העלתי 6 קילו, למרות שהייתי בתת משקל לפני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו