מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 16 שאלה עקב מיקרה-רועדת מפחדאבי03/03/2012
שלום רב
אני בשבוע ה 16 להריון
אתמול לאחר זמן רב העזתי ללכת לקריון לשם קניות
בכניסה לקריון היה מגנומטר שבודק אנשים מאין דמוי משקוף של דלת
ברוב תמימותי עברתי במיתקן זה
לאחר שעברתי הבנתי את גודל האסון
מישהיא אמרה לי שאסור אנשים עם קוצבי לב ונשים בהריון לעבור שם
אני כלכך בחרדות זה ההריון הראשון שלי לאחר תקופה ארוכה של טיפולי IVF
אני במתח נפשי גדול ולחץ האם עשיתי נזק???אני כותבת את המיכתב בידיים רועדות
אציין כי זה היה מעבר חלק ממש לשניה לא עמדתי אלה בהליכה מהירה
בבקשה תומרו לי האם עשיתי נזק אני ממש רועדת מפחד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתכוונת למכשירים האלה שבודקים
בב04/03/2012מתכות? עברתי בכאלה כמה פעמים בשדה התעופה לא מזמן ופעם אחת במשרד הפנים, אמרו לי שאנשים עם קוצבי לב הולכים למכשירים אחרים כי זה "מתריע" על הקוצב לב ואז לא יודעים איפה המתכת, אבל לא אמרו לי שום דבר על היריון. בכל מקרה קשה לי להאמין שמעבר מהיר מתחת למכונה הזאת ייפגע בתינוק שלך, ואני באמת מקווה שאין בזה שום דבר מסוכן להיריון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 16 שאלה עקב מיקרה-רועדת מפחד - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/03/2012אין סיבה לחרדה
לא יגרם כל נזק לעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)