פטריה וגינאלית בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה וגינאלית בהריון
    הריונית בשנית
    04/03/2012

שלום,
    אני בשבוע 39+4 ולפני כמה ימים, בפעם הראשונה, התפתחה לי פטריה נוראית בנרתיק, דבר המתבטא בכל התופעות השכיחות אבל גם בנפיחות נוראית. רכשתי היום נרות אגיסטן ורציתי לדעת האם השימוש בהן בטוח? האם חייב להשתמש בכל שלושת הנרות או רק לפי הצורך? מה אם אני אלד לפני שהפטריה תעבור, כמה מצב זה מסוכן לעובר?
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה וגינאלית בהריון

הוספת תגובה

• פטריה וגינאלית בהריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/03/2012

שלום לך
    רצוי לטפל לפני הלידה. הטיפול שהזכרת בטוח
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה וגינאלית בהריון..

הריונית בשנית
    04/03/2012

אני מתחילה את הטיפול היום, לפני השינה אבל מה אם אלד לפני?? עד כמה זה מסוכן לתינוק והאם צריך להשתמש בטיפול במשך שלושה ימים גם אם יש שיפור?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה וגינאלית בהריון.. - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/03/2012

שלום לך
    התחילי בטיפול . אין סכנה קיומית לתינוק אם ייולד היום. השלימי הטיפול גם אם קיימת הטבה. מטרת הטיפול להפחית את הסיכוי שלתינוק תופיע פטרת בלוע תוך כדי מעבר בתעלת הלידה בזמן הלידה

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו