מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף! תעזרו ליההה04/03/2012
שלום,
אני בשבוע ה19 להיריון, פחות או יותר, לפי האולטרסאונד
בשעה האחרונה התחיל אצלי כאב בטן מאוד חזק והיה לי קצת שלשול (כי לאחרונה גם יש לי עצירות)
לפני ההיריון הייתה לי נטייה לקבל קלקולי קיבה בקלות, ולפעמים גם התקפים של כאבים מאוד חזקים בקיבה, עד כדי בלתי נסבלים שדרשו זריקה של משכך כאבים. לא הספקנו לברר מדוע הקיבה שלי כל כך רגישה כי ההיריון בא די בהפתעה וגם ההחלטה להשאיר אותו,
אני מאוד לחוצה כי אני חושבת שכנראה הבשר שאכלתי בערב היה מקולקל כי הוא היה במקרר כבר כמה ימים, השתדלתי מתחילת ההיריון לבדוק כל תאריך ומה שפג תוקפו לזרוק ישר, לא לשתות יותר מידי חלב ודברים שגרמו לי לצרות, ועכשיו אני די בטוחה שאכלתי כנראה משהו לא טוב, זה יכול לפגוע בהיריון? אם זה יכאב מחר או משהו, איזה משכך כאבים מותר לי לקחת? איך לטפל בזה? אני מאוד מאוד מפחדת, מאוד קשה לי להתמודד עם כאבי בטן, זה בלתי נסבל בשבילי, תעזרו לי בבקשה! מה לעשות?! וזה שאכלתי משהו לא טוב, יכול לפגוע בילדה שלי?? זה יכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך!! דחוף
הה04/03/2012קראתי עכשיו שקלקולי קיבה קוראים והם לא מסוכנים אלא עם כן קיים חשש לליסטריה, אני רוצה לציין שאכלתי היום את אותם הדברים שאכלו בני המשפחתי חוץ מהחתיכת קבנוס שנשארה כבר כמה ימים במקרר, שאת מחציתה הראשונה אכלתי אני לפני כמה ימים והרגשתי טוב. האם בכל זאת קיים חשש וצריך לרוץ להיבדק? אני מרגישה קצת יותר טוב תודה לאל, עדיין משלשלת ויש כאבים לא נעימים אבל זה נרגע טפו טפו טפו, בבקשה תגידו לי מה עושים, אני מאוד לחוצה כי זה היריון ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף! תעזרו לי - תגובה
ד``ר אריה לידור04/03/2012שלום לך
אין סכנה להריון או לעובר
פני לרופא משפחה לטיפול ההעית מערכת העיכול ממנה את סובלת כרגע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)