דחוף! תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! תעזרו לי
    ההה
    04/03/2012

שלום,
    אני בשבוע ה19 להיריון, פחות או יותר, לפי האולטרסאונד
    בשעה האחרונה התחיל אצלי כאב בטן מאוד חזק והיה לי קצת שלשול (כי לאחרונה גם יש לי עצירות)
    לפני ההיריון הייתה לי נטייה לקבל קלקולי קיבה בקלות, ולפעמים גם התקפים של כאבים מאוד חזקים בקיבה, עד כדי בלתי נסבלים שדרשו זריקה של משכך כאבים. לא הספקנו לברר מדוע הקיבה שלי כל כך רגישה כי ההיריון בא די בהפתעה וגם ההחלטה להשאיר אותו,
    אני מאוד לחוצה כי אני חושבת שכנראה הבשר שאכלתי בערב היה מקולקל כי הוא היה במקרר כבר כמה ימים, השתדלתי מתחילת ההיריון לבדוק כל תאריך ומה שפג תוקפו לזרוק ישר, לא לשתות יותר מידי חלב ודברים שגרמו לי לצרות, ועכשיו אני די בטוחה שאכלתי כנראה משהו לא טוב, זה יכול לפגוע בהיריון? אם זה יכאב מחר או משהו, איזה משכך כאבים מותר לי לקחת? איך לטפל בזה? אני מאוד מאוד מפחדת, מאוד קשה לי להתמודד עם כאבי בטן, זה בלתי נסבל בשבילי, תעזרו לי בבקשה! מה לעשות?! וזה שאכלתי משהו לא טוב, יכול לפגוע בילדה שלי?? זה יכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף! תעזרו לי

הוספת תגובה

• המשך!! דחוף

הה
    04/03/2012

קראתי עכשיו שקלקולי קיבה קוראים והם לא מסוכנים אלא עם כן קיים חשש לליסטריה, אני רוצה לציין שאכלתי היום את אותם הדברים שאכלו בני המשפחתי חוץ מהחתיכת קבנוס שנשארה כבר כמה ימים במקרר, שאת מחציתה הראשונה אכלתי אני לפני כמה ימים והרגשתי טוב. האם בכל זאת קיים חשש וצריך לרוץ להיבדק? אני מרגישה קצת יותר טוב תודה לאל, עדיין משלשלת ויש כאבים לא נעימים אבל זה נרגע טפו טפו טפו, בבקשה תגידו לי מה עושים, אני מאוד לחוצה כי זה היריון ראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף! תעזרו לי - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/03/2012

שלום לך
    אין סכנה להריון או לעובר
    פני לרופא משפחה לטיפול ההעית מערכת העיכול ממנה את סובלת כרגע
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו