דחוף! תעזרו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! תעזרו לי בבקשה
    אמא בלחץ
    05/03/2012

שלום! אני בשבוע 19+, הרחם שלי קצת יותר גדול בצד ימין מאשר בשמאל אבל הבנתי שזה לא צריך להיות סימטרי, מתחילת ההיריון היה לי שיעול, כמה פעמים ביום לא יותר, לא משהו רציני ולא קשור להיריון, השיעול הזה נתקע לי עוד לפני כמה שנים. הבעיה היא שלפעמים כשהשתעלתי הרגשתי כאב חד באזור הרחם שעבר תוך פחות מדקה. אתמול שכבתי על צד ימין (הצד של הנפיחות ברחם), והשתעלתי, הרגשתי את אחד מהכאבים החדים האלה אבל הוא היה כל כך חד וחזק שנבהלתי מאוד, כי עד עכשיו לא היה לי אחד חזק כל כך, כמובן שזה עבר, לקח לזה קצת יותר זמן מלאחרים, אבל אני מודאגת, כי בדרך כלל אני מרגישה את הילדה זזה ובועטת נמרצות ודווקא אתמול כשניסיתי להרגיש אותה כדי לדעת שהכל בסדר (לאחר השיעול), לא הרגשתי. במשך הלילה התעוררתי מספר פעמים וחיכיתי שתבעט, הרגשתי אולי פעם, פעמיים, משהו מאוד חלש, לא בטוחה עם זה היא או גזים, ויותר למטה ברחם מבדרך כלל. עכשיו התעוררתי כי אני פשוט לא יכולה להמשיך לישון ואני בלחץ אטומי כי אני לא מרגישה אותה בועטת. האם השיעול הזה יכל לגרום לה נזק כלשהו? אני צריכה לקבוע תור דחוף לרופא? אני יודעת שכמה שאני אתחנן, הם בטח לא יתנו לי תור בשבוע הקרוב, בטח גם לא בשבועיים, אני יכולה להגיע לרופא של טיפת חלב אבל אין להם אולטרסאונד שם ואיך הוא ידע שהכל בסדר? וגם זה רק ביום חמישי. מה לעשות עד אז? אולי לארוז את עצמי לנסוע לסורוקה? יש סיבה לפחד ככה? יש סיבה אמיתית לנסוע לסורוקה ולעבור את כל התהליך המייגע והארוך של המיון והבדיקות וההפחדות? בבקשה תענו לי, זה היריון ראשון ועד עכשיו לפי אולטראסאונדים וסקירת מערכות ראשונה הכל היה מעולה חוץ מזה שהרחם שלי הוא אחורי אבל הבנתי שזאת לא בעיה. יכול להיות שזה שהיא לא זזה קשור לזה שהיה לי אתמול קצת כאב בטן ושלשול? כנראה אכלתי משהו לא טוב אבל זה עבר אחרי פחות משעה, אני עדיין מרגישה חולשה בבטן אבל אני לא יודעת עם זה נרגע ומפחדת להכניס משהו לפה כדי שהשלשול לא יחזור. אני מתכוונת, אולי בגלל שלא אכלתי אין לה מספיק אנרגיה או משהו... בבקשה תעזרו לי!! אודה לכל תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף! תעזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

• עוד משהו!! דימום מהאף על הבוקר

אמא בלחץ
    05/03/2012

אני לא יודעת עם זה קשור, קורה לי לעתים לאחרונה דימומים מהאף
    היום בבוקר קמתי עם דימום חזק מהאחרים מהאף שנמשך כשעה
    רק עכשיו זה נקרש, שתיתי הרבה מים. יכול להיות שזה קשור לאתמול? עדיין כואב לי קצת איפה שהתעטשתי אבל אני חושבת שהרגשתי אותה בועטת, יותר חלש אבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו!! דימום מהאף על הבוקר - תגובה

ד``ר אריה לידור
    06/03/2012

שלום לך
    בהגיעך לרופא ספרי לו על הדימום מהאף שהינו תופעה מוכרת בהריון אך רצוי לבדוק מספר דברים כגון לחץ דם ומספר הטסיות בספירת הדם
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלכי דחוף לרופא

אנונימית
    05/03/2012

לרופא/בית חולים שמעתי על דברים שקרו בגלל שלא הרגישו תזוזות. את תתמהמהי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף! תעזרו לי בבקשה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    06/03/2012

שלום לך
    אין חשש להריון כתוצאה משעול . לגבי המיחושים השונים פני לבדיקת רופא לוידוי תקינות ההריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו