תזוזות העובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזוזות העובר
    אנונימית
    13/03/2012

היי, לפני כמה ימים הייתי אצל רופאת נשים ושאלתי אותה סתם האם הבטן שגדלה לי היא תוצאה מההיריון או שהשמנתי, לפני כן הייתה לי שטוחה ועכשיו היא כולה מעוגלת. הרופאה אמרה לי שעכשיו, בשבוע 20, העובר גדל עד אזור הפופיק, וכנראה שכל השאר (הלמעלה) זה שומן, למרות שזה לא נראה לי הגיוני, אבל השאלה שלי היא בכלל אחרת ורק עכשיו חשבתי עליה, האם זה הגיוני שהתזוזות שלו שאני מרגישה כבר כמה שבועות הן באזור הבטן התחתונה, הרחם? האזור שכואב בעת כאבי מחזור, ולא יותר למעלה באזור הפופיק? ועוד שאלה, אם העובר מתחיל פתאום לזוז ממש חזק והרבה זה אומר שהוא במצוקה? הרגשתי את זה אתמול כשהייתי בהופעה עם מוזיקה מאוד רועשת, אבל זה קרה לי גם כמה פעמים כשישבתי בתנוחה שאולי לחצה על הבטן ואפילו סתם ככה. ועוד משהו, זה הגיוני שלפעמים יהיו הפסקות ארוכות בין התזוזות שלה? הבנתי שהיא ישנה לפעמים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזוזות העובר

הוספת תגובה

• תזוזות העובר - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    13/03/2012

שלום.
    התנפחות הבטן היא בהריון היא תוצאה של ההשפעה ההורמונלית ולאו דוקא הצטברות שומן.בענין התנועות-כשהעובר במצוקה הוא מפסיק לזוז ולא זז יותר מדי.בהצלחה.מיקום התנועות הוא באזור בו העובר נמצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו