מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובות תשובות תשובות בבקשהטלי10/02/2008
שבוע 8 + 5 ימים
לחץ דם 90/60. האם תקין? האם שתיית קפה עשויה לסייע להעלאתו?
נוטלת מולטי ויטמין פרנטל בהם יש (בנוסף לעוד כמה מרכיבים) 800 מק"ג חומצה פולית.
האם תקין שלוקחת כ"כ הרבה- ולא 400 מק"ג בלבד?
האם נכון שצריך לקחת חומצה פולית זו עד שבוע 10? (תזכורת- אני בשבוע 8+5)
האם מותר לי לעשות ספא- עיסויים (מסאג'ים)?
ומה בעניין ג'קוזי?
בבקשה בבקשה תשובות מרופא, זה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו, זה דחוף
טלי10/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אענה לך בינתיים מה שאני יודעת..
שלי11/02/2008בעניין הלחץ דם - בהריון בד"כ לחץ דם הינו נמוך אז זה נראה לי בסדר.
אל תשתי יותר מידי קפה - לא מומלץ לצרוך יותר מידי קפאין בהריון (2 כוסות קפה ביום זה סביר)
את יכולה ליטול פרנטל לאורך כל ההריון, יש בו גם ברזל וגם חומצה פולית, אני אישית נוטלת רק 2 כדורים ביום, הרופא אמר זה מספיק, אבל לא מזיק גם 4 (800 מק"ג).
חומצה פולית וברזל מומלץ ליטול לאורך כל ההריון.
לא מומלץ עיסויים וכו וגם לא ג'קוזי, מוריד את הלחץ דם.
ולגבי כל מה ששאלת את יכולה גם למצוא תשובות רופאים אם תעשי חיפוש בגוגל.
מקווה שעזרתי בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת פרופורציות
ד''ר בני שכטר11/02/2008עוד לא הבנתי מה דחוף, ובכל זאת.
1. לחץ דם זה נחשב כתקין ואין צורך לעלותו, בטח שלא ע"י שתיית קפה.
2. אין בעיה עם המינון של חו' פולית שציינת, ובד"כ לוקחים אפילו עד שבוע 13-14.
3. אין בעיה עם עיסויים, רק תיידעי את המעסה שאת בהיריון.
4. ג'קוזי אפשרי, אבל לזמן קצר ולא במים חמים מידי (יכול להוריד לך את לחץ הדם עוד יותר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותודה ותודה!!!
טלי12/02/2008עכשיו יותר רגועה!!
פורום- אתם 10!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)